avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Disponibilizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Disponibilizare

Buna! Ma aflu intr-o situatie deosebita si as dori sa va cer ajutorul! Lucrez intr-o institutie publica, functionar public in urma reorganizarii s-au restructurat posturi, din serviciul nostru eu va trebui sa plec, criterii nu au existat, eu sint unic intretinator de familie, divortata, cumulat pe ultimii 3 ani punctajul meu la evaluare a fost mai bun decit a unor colegi care ramin, in conditiile in care ramin 2 posturi personal contractual care se vor transforma in functii publice de executie(fnctionar public), singurul motiv este ca postul meu este referent de specialitate(studiiSSD) si ca trebuie sa dispara din organigrama posturile cu SSD, eu nu pot intelege, rog parerea unui specialist in legislatia muncii, procedura legala in cazul concedierilor individuale sau colective si cum as putea sa lupt pentru cauza mea ! Va multumesc anticcipat!
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
ContSters193656, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters193656 , utilizator 23:13, 25 Februarie 2011
Buna tuturor!
Toata situatia asta mi-a lasat un gust amar si regete ca nu sint foarte tinara ca sa plec in lume...departe... cit vad cu ochii, Ieri din cauza supararii nu am fost suficient de explicita si am omis niste detalii importante: in cadrul serviciului meu daca postul meu referent de specialitate /SSD se "taie" se pastreaza vacant un post de referent(M) adica dai afara un om dar pastrezi un post vacant , ambele posturi functii publice de executie(functionari publici) iar posturile ocupate de contractuali le transformi in functiii publice de executie, este o mare nedreptate in tot ce se intimpla, ROG AJUTOR sa fac memorii ca sa-mi strig oful doar, doar ma aude cineva !Invatati-ma va rog ce sa fac!.
Un weekend minunat va doresc!
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
ContSters193656, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de ocupare a unui post prin redistribuire Oniga Oniga Buna ziua. Rugamintea mea este daca puteti sa ma indrumati vis a vis de pasii ce trebuie urmati pentru a putea ocupa un post suspendat, prin redistribuire ... (vezi toată discuția)
Restructurare fp IORDANA IORDANA Buna! As vrea sa stiu daca in urma restructurarii (desfiintarii) unei functii publice de executie de referent (contabilitate), in cazul in care institutia nu ... (vezi toată discuția)
Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)