buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru a il trece pe numele meu(tatal biologic) .am dori sa stim , dupa ce primim sentinta de divort , la care tribunal trebuie sa ne adresam (la cel de domiciliu actual al minorei sau la cel unde a fost desfacuta casatoria) . Multumim frumos.Tavi,Maria si Danuta
pt alexa-rozi .lasa-mi te rog aici sau in privat nr tau de tel sau un mail si vb acolo.
ps.nici noi nu am revolvat mai nimic pana acum si fetita are un an si 4 luni.
Actiunea in tagada paternitatii se pote face si de catre mama. Instantele de judecata au inceput sa imbratiseze acesta practica , care mi se pare foarte buna.Daca aveti nevoie va indic un nr de decizie de speta in acest sens de la SV
da.doamna andreea ne-ar fi de mare ajutor.noi am fost azi si am depus cererea pentru inceperea procesului pt tagada paternitatii si ne-au dat termen pe undeva prin octombrie 2011. decizia de divort ne-au spus ca nu a fost redactata si nici nu ne-au lasat sa ne uitam la arhiva in dosar,iar doamna de la arhiva ne-a spus sa mai facem o cerere de urgentare doua sau cate vrem noi.la registratura -din pacate- nu ne-au primit cererea de recomunicare . acum asteptam urmatorul termen si nu stim daca mai putem face ceva util intre timp.multumim.
vrem sa mai stim daca putem depune,la sectorul unde locuim pentru ca fetita sa poarte numele meu,sau trebuie sa asteptam decizia de la tagaduirea paternitatii? multumim .cu stima Octavian Maria si Daniela-Cristina
Mai intai trebuie sa aveti o hotarare definitiva de tagada a paternitatii si apoi faceti celelate demersuri.
Incercati sa faceti o cerere de preschimbare termen la actiunea in tagada paternitatii poate va da un termen mai repede.
Va promit ca zilele astea va voi indica nr de sentinta de care am facut vorbire.
Trebuie sa o caut in arhiva si e un pic mai complicat zilelea astea.
Oricum este timp. Eu zic ca va fi bine si veti reusi pana la capat, doar ca trebuie sa va inarmati cu multa rabdare ca justitia e inceata la noi. Va doresc mult succes
Paternitate
roxana000
Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)