avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tagada paternitatii (multumim anticipat)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tagada paternitatii (multumim anticipat)

buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru a il trece pe numele meu(tatal biologic) .am dori sa stim , dupa ce primim sentinta de divort , la care tribunal trebuie sa ne adresam (la cel de domiciliu actual al minorei sau la cel unde a fost desfacuta casatoria) . Multumim frumos.Tavi,Maria si Danuta
Cel mai recent răspuns: tavipanciu , utilizator 18:00, 19 Martie 2012
Nu este deloc simplu asa.
In plus, nu va rezulta adevarul...
buna ziua. astazi am obinut declaratia notariala de la el prin care imi da fetita spre adoptie si e deacord sa imi poarte numele. trebuie sa ma duc la instanta doar cu aceasta declaratie sau e neaparat nevoie sa accepte si mama copilului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate roxana000 roxana000 Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)
Schimbare paternitate ContSters77134 ContSters77134 Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am un copil nascut in noiembrie 2008, tatal biologic fiind din afara casatoriei, la nastere copilul a primit totusi numele ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate plrflrn plrflrn O femeie si un barbat sunt casatoriti. Decid sa divorteze, Fiecare incearca sa-si refaca viata. Femeia ramane insarcinata inainte ca decizia de divort sa ... (vezi toată discuția)