am uitat sa declar consumul de apa rece si apa calda pe o luna si mi s-a impus timp de 2 luni un consum de 5,1mc/ persoana apa rece si 3,3mc/persoana la apa calda. este legal sa platesc 2 luni consumul acesta, care mi s-a spus ca este in regim pausal? de ce pe o perioada de 2 luni si nu doar in luna in care nu am declarat consumul?
acest consum este mult prea mare , tinand cont ca am 2 copii mici.
Multumesc. astept raspuns, va rog!
Acea incercare de proiect a ramas pe internet din 2007. Contine mai multe inadvertente in el si nu s-a adoptat niciodata. Intre timp au aparut alte reglementari, oficiale, mai clare si care sunt in vigoare.
Cititi va rog si vedeti in acea incercare de proiect cum noi nu consumam 4-7 metri cubi de apa/persoana/luna ci "5,1 unităţi de consum/persoană/lună pentru apa rece"
Dar "unitatea de consum" este sau nu este egala cu metrul cub? Poate au vrut sa inventeze o noua unitate de masura : una UC (unitate de consum) = 1,328639 m.c.X-(
Si-atunci intram in istoria fizicii impunand aceasta noua unitate de masura.
buna ziua,
nu am reusit sa gasesc nici o cale de intelegere cu presedintele si nici cu membrii din comitet.
Am o intrebare pentru cei dintre dvs. care pot sa ma ajute: daca acea conventie a fost alcatuita si impusa de comitet, fara a cere parerea locatarilor inainte de a fi emisa pot sa o contest? In fapt eu am semnat doar ca am luat la cunostinta de existenta ei. Nu mi-am dat acordul. Deci conventia nu a fost hotarata in vre-o adunare sau sedinta, cu acordul proprietarilor, ci a fost alcatuita si impusa de comitet. Eu nu mai am acea conventie dar aparea in ea o ordonanta nr. 26, cred, care se referea la acea cota de 5,1 mc si 3,3mc. Stie cineva care este acea ordonanta?
(era vorba despre consumul pausal pentru apa calda si rece).
Va multumesc!
Consum pausal
adela c
buna. problema mea este urmatoarea:
In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)
Pausal explicatii
Tonyde
Buna ziua,
As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal.
Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)