avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DECL 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DECL 392B

Buna seara ! Trebuie (a) o Intrep. Indiv. cu activitatea suspendata sa depuna 392b pe 2010 ? Si-a susp. act. in martie 2010 . Eu abia azi am aflat.... sunt in CIC<ani si nu prea mai am contact cu... fiscalele ! Se completeaza pe total achizitii, iar la cifra de afaceri se trec relizarile (brut) ?
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 13:04, 8 Martie 2011
Nu, declaratiile respective nu sunt pe SRL. Sunt valabile pentru orice contribuabil care are de plata impozitele din declaratiile respective.

Revin cu raspunsul: aveati obligatia depunerii declaratiei 392.
Din fericire acum vin de la administratia financiara unde mi s-a comunicat ca nu am obligatia depunerii declaratiei 392 daca intreprinderea individuala a avut activitatea suspendata pe tot parcursul anului 2010.

Va multumesc totusi pentru stressul oferit.
V-a dat ceva scris? V-a dat baza legala? Daca nu... sa-mi spuneti cand veti primi notificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrep. indiv. trebuie sa angajeze contabil? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna seara. Spuneti-mi, va rog, o Intrep. Indiv. cu 2 angajati e obligata sa angajeze si un contabil (sau 2 !! mai nou :O ) ? Cum i se spune la persoana ... (vezi toată discuția)
Inchidere intrep. individ. cu angajati/somaj ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna seara. Am urmatoarea situatie: o intreprindere individuala are 2 angajate: persoana detinatoare si cineve din familie(nora), din 2.12.2008. Acum nora e in ... (vezi toată discuția)
Srl sau intrep. individuala ContSters205308 ContSters205308 Contabilul cu care m-am vazut azi pt. a vb. in vederea unei colaborari pt. srl-ul care trebuie sa i-mi iasa zilele acestea, mi-a sugerat sa deschid o intrep. ... (vezi toată discuția)