avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

Buna ziua!

In urma restructurarilor la o societate comerciala s-a acordat salar compensator echivalent cu suma salariilor pe un an. Aceste salarii sunt supuse impozitului statului? Sau mai exact, fostul angajat a contribuit la asigurarile de sanatate, somaj...etc. ? Este asigurat medical?
Are dreptul la ajutorul de somaj? Dupa cat timp?

Va multumesc!
Cristina
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:11, 17 Noiembrie 2009
Acum am o alta problema. Patronul mi-a spus ca nu imi va elibera niciun act pana nu semnez ca nu mai am de primit niciun ban de la unitate. Chiar nu exista nicio institutie a statului care sa actioneze mai rapid decat o instanta judecatoreasca si care sa il oblige sa imi elibereze actele? (Pentru ca banuiesc ca preavizul nu este de-ajuns pt a-mi introduce actele de somaj / cartea de munca o voi scoate direct de la fortele de munca)
Inca o data , va multumesc ff mult.
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
AntiKap, utilizator
Puteti sa sesizatia Inspectia Muncii, for superior ITM, pentru faptul ca nu vor sa va elibereze documentele si va silesc sa semnati o hartie prin care practic renuntati la drepturile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despere salariu compensatoriu!! mosora mosora Acum 2 saptamani mi s-a desfintat postul si am cerut in scris sa mi se plateasca un salariu compensatoriu conform legii. Am facut o cerere in scris la care am ... (vezi toată discuția)
Concediera colectiva mamaadeade mamaadeade sotul lucreaza la o firma de paza in timisoara si a primit preaviz de concediere din 1 noiembrie (impreuna cu toti colegii aprox 30 ),intrebarea este el a ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere individuala lala21 lala21 Sunt in perioada de preaviz, si mi sa incheiat cu articolele 73 alin 1 conform CM si conf art. 74 alin 2 conf contr colectiv de munca pe anii 2007-2010. Oare ... (vezi toată discuția)