avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... citire contor apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

citire contor apa

buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte persoane. Eu stiu ca ultima cifra nu se ia in calcul efectiv. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vincze Stefan , utilizator 19:04, 14 Aprilie 2025
5 numere negre cel care a citit a spus ca se citeste toate numerele pe care nu cred -mi-a iesit un consum pe care nu am consumat pe ceas era 01257 la citire 01292 Eu nucidecum nu am consumat 35 metricup nu am pierdere nicaier pe traseu- bucatarie- wc Eu cred ca daca scriau corect era estimare 0125 citire 0129 si era 4 metricup nu 35 Asa ca ultimul nr nu trebue scris ca se invarte La citire penultimul nr era 9 si ultimul care se invarte 2 si asa automat cand a citit a fost 92 metricup ce nu este adevarat- familia santem 2 persoane
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
Vincze Stefan, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pina acum nu ati calculat niciodata consumul ? Nu ati citit niciodata contorul ?
Cum arata imaginea contorului ? Ceva de genul :
[ link extern ] /
Toate cifrele sunt negre, fara nici o virgula intre ele ?
Este normal ca ultima rotita sa se invirta mai repede, de fapt toate se invirt, de la dreapta spre stinga din ce in ce mai lent. La 10 rotatii ( zece cifre schimbate de la 0 la 9) ale unei rotite, cea din stinga face o schimvare de 1 unitate. Cit de repede se schimba cu 1 unitate cea mai din dreapta rotita ( a cincea) ?
Eu cred ca citirea a fost corecta.
latka, utilizator
Buna ziua as dori o intrebare fratele meu operat pe inima i sa pus o pompa cardiaca alimentata cu acumulatoare in urma unui infarct a fost operat la Targu Mures as dori o intrebare daca are dreptul la pensie de handicap sa respins dosarul la Baia Mare multumesc

Vincze Stefan, utilizator
4 Mc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept raspuns - nu stiu sa citesc apometrele Dragoswww Dragoswww Buna seara e posibil sa pot consuma in 30de zile 15mc de apa care sunt zecimalele atunci asta nu inteleg .daca pe apometru imi arata00143 iar cifra 3 urca si ... (vezi toată discuția)
Cum citesc un contoar de apa rece? Claudiu. Claudiu. Apometrul are 5 cifre este de apa rece cum se citeste,eu stiu k ultima nu se citeste (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)