avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura incheiere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura incheiere contract de munca

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine care este in prezent procedura incheierii contractului de munca ? Adica, CM, in cele 3 exemplare, se mai duce la ITM pentru inregistrare, sau este suficienta inmanarea Revisalului completat corespunzator catre ITM ? Si care este termenul pentru aceste operatiuni ? Carti de munca se mai intocmesc ? Cine le pastreaza pe cele vechi ?
Va multumesc
lemonik a scris:

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte.
Acum inteleg de ce am primit contractul semnat de ambele parti, dar neinregistrat la ITM :D


Pentru a fi mult mai sigur, solicitati angajatorului sa va elibereze o copie certificata ale paginii/paginilor din registrul electronic, care cuprinde/cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs.
Corect, multumesc de observatie, eroare de scriere, la noi la Cluj ITM-ul si Casa de Pensii functioneaza in aceeasi cladire .... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal? camelia190609 camelia190609 buna ziua! am si eu o intrebare. cumnatul meu s-a angajat din luna septembrie la o firma,dar nici in ziua de azi nu i se da un raspuns daca are carte de munca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca sau contract individual? ionela_ionela35 ionela_ionela35 Buna ziua. Daca ne vor da cartile de munca acasa unde se vor inregistra anii de vechime lucrati in munca si cum vom face dovada peste anii, vechimea in munca, ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)