avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... auditor intern?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

auditor intern?

X-(Sunt noua pe forum, dar sper ca pe acest site si forum poate obtin un raspuns la o dilema, nu numai a mea, ci si a colegilor mei...Iata : suntem o primarie locala, avem in jur de 60-70 angajati (functionari publici) si in rest ceva personal contractual...un buget de maxim 8-9 milioane roni (sunt cifre aprox) si intrebarea mea este : SE IMPUNE OBLIGATORIU ANGAJAREA UNUI AUDITOR INTERN ? si daca DA, ce conditii de studii si de pregatire trebuie sa indeplineasca ? ce cerinte sunt necesare ca sa se angajeze si daca TREBUIE sa fie functionar public ?#-o
si daca NU - si totusi EXISTA UN OM ANGAJAT PE POST ...cum poate fi contestat ?....
CE CONDITII trebuie sa indeplineasca o primarie ca sa fie obligata sa angajeze ca functionar public un AUDITOR INTERN ?

=D> Va rog din suflet un raspuns si va multumesc anticipat !!! sau daca nu se poate afla, indrumati-ma undeva pe net...am cautat pe google dar mi se dau site-uri cu legislatie si asta o stiu....
Cel mai recent răspuns: tzindirela , utilizator 10:12, 15 Octombrie 2008
In cadrul primariilor, auditorul intern trebuie sa fie functionar public sau poate fi contractual? In cazul in care exista unul contractual si are studii economice, iar altul, care este functionar public, are master in marketing, audit si expertiza contabila, poate cere postul? In baza carei legi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)
Auditor public intern s_mari s_mari Un auditor public intern, functionar public, in cat timp de la ocuparea functiei trebuie sa obtina certificatul de atestare a auditorului intern din sectorul ... (vezi toată discuția)
Spor de auditor nicolina01 nicolina01 Buna ziua, am si eu o intrebare:daca stie cineva care este sporul de auditor pentru o persoana incadrata la o unitate bugetara (primarie) pe post de ... (vezi toată discuția)