avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Statistici avansate pentru profilul de consultant
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Statistici avansate pentru profilul de consultant

Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 zile.

Spre exemplu, daca va uitati in partea inferioara a oricaruia dintre profilele consultantilor, veti observa cele doua grafice:
www.avocatnet.ro/content/con...

Cum vi se par aceste grafice?

Ele sunt vizibile publicului larg. In curand, o sa lansam si un set de statistici noi care vor fi vizibile doar de catre consultantul in cauza.

O seara placuta.:bow:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 5 August 2008
hornea alina a scris:

Este o idee buna, numai ca nu reflecta si realitatea. Pentru ca daca nu te recomanda cineva....nu-ti creste rating-ul, ceea ce nu prea este normal. Sau si mai rau daca nu intri pe acest forum pentru ca nu ai avut timp....iar scazi in "sondaje".Asta nu ar avea prea mare importanta , insa cand publicul vede un rating scazut...ce crede?Sunt convinsa ca sunt multi consultanti deosebiti aici dar care au un rating scazut datorita lipsei de timp.Si asta nu e corect.



=D>

:tomato: :)
ca altceva nu prea stiu sa inteleg din aplauze
admin a scris:

:tomato: :)
ca altceva nu prea stiu sa inteleg din aplauze


Am aplaudat punctul de vedere al d-nei av. Hornea
Si eu =D> ... am lipsit o luna din lipsa de timp si desi aveam si recomandari si posturi si etc. ce mai trebuie ptr. rating simpla lipsa mi-a scazut rating-ul la 1 (de la vreo 6-7)... nu mi se pare corect... in plus mi-au disparut vechile recomandari... (aveam vreo 4 dar acum am doar 1)... si alta faza care am observat-o e ca daca intru zilnic si nu fac nimic imi creste rating-ul degeaba... daca as mai si posta cateva spam-uri care n-au nici o legatura cu subiectul imi creste iar rating-ul... si ptr. public conteaza foarte mult (are dreptate hornea alina), chiar azi am fost contactat de cineva telefonic ca a vazut ca am 4 stele la penal desi scrie clar pe site ca acele stele si le da consultantul cum crede el el de cuviinta :)
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2008
Attila-Arpad Dombi, Avocat
foarte frumos ca aplaudati. aplaud si eu faptul ca discutam =D>

cu toate astea, mi-e greu sa ignor o situatie care se intampla foarte des.

ipotetic, eu pot crede despre mine ca sunt cel mai bun specialist din lume.
dar daca vin la dvs cu atitudinea asta, probabil ca n-o sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca asa sunt.
o sa credeti ca sunt un om normal, ca si ceilalti, si ca pretentiile mele de preamarire nu denota decat faptul ca sunt plin de mine.

asa ca, daca nu imi dovedesc cumva priceperea, s-ar putea sa raman doar un laudaros.

in internet, nu ne cunoastem decat prin intermediul scrisului. nu existam decat in masura in care exista ceva palpabil, creat de noi. avocatnet.ro nu poate clasifica consultantii in functie de meritele lor din viata reala, pentru ca ar fi o sarcina imposibila. tot ce putem noi sa facem este sa aratam utilizatorilor nostri ce consultanti sunt implicati in viata comunitatii noastre si ce consultanti intra rar la noi.

interesant faptul ca v-a contactat cineva, desi aveati rating 1. pana la urma, se pare ca oamenii inteleg cum e cu rating-ul si sunt totusi dispusi sa discute cu un consultant tocmai datorita mesajelor pe care le-a postat in forum sau a activitatii sale online.

privit asa, mie imi pare ca rating-ul functioneaza.

hai sa vedem problema in ansamblu. pana la urma, trebuie sa avem si noi un mic castig de pe urma sistemelor pe care le cream. si in viitor, dupa cum se va vedea in septembrie octombrie, veti observa faptul ca investim micul castig tot in folosul comunitatii, oferind free un lucru pe care multe companii l-au taxat pana acum. dar surprizele din toamna sunt alta discutie.

daca aveti idei, hai sa le discutam. nu vom renunta la rating, dar suntem oricand dispusi sa il imbunatatim. insa asta n-o sa insemne faptul ca suntem dispusi sa acceptam ca un consultant care nu participa decat foarte rar la discutii sa aiba un rating mare.

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)