avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general predarea de gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

predarea de gestiune

am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un inventar de catre 5 echipe in fiecare echipa a fost de cate un gestionar de la firma la care sunt si ucate un reprezentant al firmei care detine marfa, inventar pe care eu am refuzat sa-l semnez din cauza ca marfa a fost inumarata o singura data acum deja m-au inlocuit la gestiune fara sa predau nimic pe motiv ca nu mai ma priveste ce se intampla dupa inventar. Eu practic nu am luat in primire marfa firmei la care am fost gestionar doar ca imi apare semnatura pe inventarele care au mai fost facute pana acum iar intrebarea mea ar fi daca ma pot trage la raspundere cu ceva

va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: eindianu , utilizator 21:27, 27 Martie 2011
da au mai fost efectuate inventare
Totul a fost in regula atunci? Ati iesit bine la acele inventare? Daca da,atunci care ar fi problema. Inca un inventar acesta. Asteptati valorificarea lui. Exista diferente inregistrate in listele de inventariere?
acum da sunt diferente foarte mari de aceea le-am si spus ca eu nu semnez pentru inventarul acesta
Nu semnati nimic si faceti un memoriu pe care sa il depuneti atat la registratura societatii la care lucrati , cat si la registratura societatii a carei marfa ati gestionat-o.
Mentionati acolo nemultumuirea Dvs. legata de modul in care s-a efectuat inventarierea si ce alte cauze mai aveti de relatat, Pastrati-va o copie a acestor memorii cu numerele de inregistrare .
Pentru ca sunteti angajat pe functia de gestionar si celelalte inventare au iesit bine,chiar daca nu ati prelut gestiunea de la colegul Dvs. societatea poate sa atraga raspunderea Dvs. materiala,vis a vis de lipsurile constatate.
Va multumesc mult pt ajutor

Alte discuții în legătură

Inventar Miliana Miliana Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)
Inventar in timpul anului andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua , Daca doresc sa fac un inventar la produsele din gestiune , documentele care se fac sunt similare cu cele de la invantarul anual? Trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)