avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cineva specializat in frauda informatica?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cineva specializat in frauda informatica?

Intr-un dosar de frauda informatica sa aprobat o expertiza care ulterior sa efectuat cred eu total gresit..cineva pe aici cat de cat cu niste cunostinte mai bogate sau cineva specializat pentru niste pareri?Va rog astept raspuns.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: veronyca28 , utilizator 17:46, 6 Mai 2011
Cat te costa expertul IT si unde il puteai gasi?
Expertul il propune aparatorul tau si daca judecatorul considera ca e util cauze-i o sa il aprobe ... si cred ca o sa il aprobe pt. ca daca e cerut de tine o dreptu tau la aparare.Pretul nu e unul fix e diferenta de la caz la caz.. depinde ce si cat are de expertizat d-nul.Cu toate ca expertul e impartial eu te sfatuiesc sa iti angajez si expert asistent nu fa greseala sa nu iti angajezi..O sa platesti un avans al expertizei si dupaia o sa se efectueze expertiza .. restul banilor se baga la cheltuieli judiciare si se platesc la sfarsit.Cel putin asa sa intamplat in cazul meu.

Dar sfatul meu e sa nu faci expertiza fara un expert asistent care sa aiba grija ca obiectivele cerute de tine sa fie duse la indeplinire.
Despre cati bani ar putea fi vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza extrajudiciara proba inscris in proces penal reflexleg reflexleg Daca efectuez o expertiza extrajudiciara in care se descopera alte fapte si imprejurari fata de ce sa descoperit in expertiza judiciara se admite ca proba ... (vezi toată discuția)
Buna, parere despre expertiza. reflexleg reflexleg Buna, Sunt judecat intr-un dosar.. acuma a fost in faza de apel si doar ce s-au dat pronuntarile.. ce ma intereseaza am cerut niste expertize ... (vezi toată discuția)
Expertiza gresita considerata expertiza reflexleg reflexleg Buna seara, Intr-un dosar penal plin de povesti inventate de diicot reusesc prin doua expertize (expertiza vocala , expertiza grafologica sau grafoscopica ... (vezi toată discuția)