avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare de viata

Mi-am facut o asigurare de viata pe 20 de ani. In primii 2 ani daca nu as fi achitat primele de asigurare, societatea de asigurari ar fi procedat la rezilierea contractului de asigurare. Dupa 2 ani am cerut rascumpararea contractului. Prima de asigurare era de 1500 RON pe an, in 2 ani platind 3000 RON. Acoperiri am avut doar deces din orice cauza. Dupa 2 ani am primit doar 380 RON. Intrebarea mea este: "Nu trebuia sa primesc macar jumatate din bani?"
Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:27, 4 Mai 2011
Exista tabele cu valori de rascumparare in polita?
Au fost cazuri cand aceste tabele nu existau,si firma de asigurare acorda despagubirea in baza unor "tabele cu valori garantate".
Conform art. 1312 al. 2 cod civil clauzele ambigue se interpreteaza contra asiguratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract asigurare de viata ady.alex ady.alex Am si eu o nelamurire. Am incheiat o polita de asigurare de viata cu KD life. In momentul incheierii politei mi s-a spus ca dupa 2 ani pot rezilia contractul ... (vezi toată discuția)
Recuperare rate asigurare de viata ContSters289635 ContSters289635 Acum 4 ani am facut o asigurare pe viata,la sugestia unei prietene. La incheierea politei am achitat suma de 1000 ron, Dupa 3 luni, am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Rascumparare polita asigurere inainte de maturitate olf olf Buna ziua, Vreau sa-mi rascumpar o polita de asigurare de viata dupa 14 ani, deoarece nu sunt multumita de sumele acumulate pana acum si de faptul ca ... (vezi toată discuția)