avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis intr-o tara europeana
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis intr-o tara europeana

In cazul unei persoane cu cetatenie romana, careia i-a fost anulat permisul de conducere in Romania, dar care poseda permis de conducere european, in ce conditii si cind anume mai are voie sa circule in Romania?
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 07:54, 29 Aprilie 2011
@eumarian :bow:
Ma bucur ca macar in privinta faptului ca nu poate circula am avut dreptate, multumesc ca ati lamurit userul. Am raspuns intrebarii dupa ce am consultat o sursa ''cu cascheta'', cum am mai facut si altadata cand erau intrebari de genul acesta (permis de conducere) insa nu as fi avut cum sa dau si textele de lege care sa-mi (sa-i) sustina informatia. Il stresam prea mult si n-as fi vrut sa dea cu cascheta pe jos :)
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
ContSters196669, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis unguresc bulvaif bulvaif Buna Ziua. Acum 2 zile am primit Permisul de Conducere Auto din Ungaria unde am obtinut categoriile B si C+E. Problema este ca si in Romania am un Permis ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis conducere cetatean strain simoalin simoalin Buna ziua, as dori sa stiu daca un cetatean UE poate sa dea examen si sa obtina permis de conducere in Romania. Mentionez ca este om de afaceri din Marea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere viorella_m viorella_m Buna ziua tuturor! Azi m-am confruntat cu o probleme neplacuta. Sunt cetatean roman, cu domiciliul actual in Germania. In anul 2007 am obtinut in Romania ... (vezi toată discuția)