avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie dupa un an la leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie dupa un an la leasing

salut, am si eu o problema referitoare la un leasing auto, anul trecut in martie am predat masina unei societati de recuperare aveam undeva la 4000 ron restanta, acum dupa un an primesc o notoficare prin care firma de leasing in speta cesioneaza creanta catre o firma de recuperare sau ce o fi pt ca imi apare si un recuperator care imi spune ca am de plata undeva la 11.800 ron...si ca creanta e inscrisa in arhiva electronica de garanti mobiliare.
Nu am reusit sa sun , sa vad despre ce e vorba o sa sun maine sa cer lamuriri insa as vrea sa stiu daca mai sunt sau au fost persoane in situatia mea. o sa revin cu alte detali dupa ce o sa sun.:(
va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
ar fi o chestie, cum ramanem fara bani (sau vrem mai multi), sa ne "facturam" unu' p-altu', asa in nestire....
B-)
nu stiu ce sa va mai spun...la mine sa schimbat situatia....tocmai ce am avut un deces in familie...mama mea acre era titular de contract a decedat...am trimis o notificare in acest sens...nu am primit nimic...poate am scapat ,,,macar de asta..ca greul de acum vine:(:(
dar in cazul in care s-a ajuns si la poprire pe salariu se mai poate face ceva?
sa nu vorbesc in nestiinta de cauza...cred ca e tarziu pt a mai putea face ceva...chiar daca evitati sa mai folositi conturile bancare . consultati un avocat cel mai indicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea firmelor de recuperare creante branischi37 branischi37 :confused:Salut tuturor, itrebarea mea este : Chiar e legal ce fac aceste firme? (vezi toată discuția)
Re : camata- infractiune sau nu?? Preotu  Alexandru Cotiso Preotu Alexandru Cotiso Revin prezentandu-mi scuzele asupra unei erori materiale stercurate in text. Este vorba de incriminarea \"de lege lata\" a acestei activitati. \"De lege ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu banca adryanamyhaela adryanamyhaela Buna ziua, As dori sa va fac cunoscuta atat Dvs cat si altor romani care vor dori pe viitor sa contracteze un credit de la Banc Post ca aceasta asa numita ... (vezi toată discuția)