avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la C.I.M
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la C.I.M

Contractele de munca vechi trebuie modificate in mod obligatoriu prin act aditional, acum odata cu intrarea in vigoare a noul cod al muncii? :-/ Si prin act aditional sa se modifice preavizul, sa se introduca criterii si proceduri de evaluare, etc??? :-/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 28 Ianuarie 2013
Nu il recomand ...am spus ca a aparut ..pe net....
Sa se dea ceva ,,oficial" sa zic asa ...
mirusaby a scris:

Nu il recomand ...am spus ca a aparut ..pe net....
Sa se dea ceva ,,oficial" sa zic asa ...


In moment ce postez un link inseamna ca si-l recomand , altfel nu vad de ce l-as mai posta ...
Ce nu intelelg eu este data cu care se faceau / intaru in vigoare aceste acte aditionale sau cand vor intra in vigoare. Mai este o chestiune: actul aditional este un document care nu poate fi agreat / semnat unilateral, deci unii angajati au tot dreptul sa nu-l semneze
Acele acte aditionale trebuia sa aiba ca data de intrare in vigoare data de 01.05.2011 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)
Nou model cim gabi12345 gabi12345 cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii. ma poate ajuta cineva cu noul model? cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)