avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit contract civil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit contract civil

Buna ziua! Stie cineva cum se impoziteaza un contract civil ? Contractul este incheiat intre o societate si o persoana fizica neautorizata....Se platesc asigurari de sanatate de amble parti ? Mentionez ca persoana fizica nu mai are si venituri din salarii deci nu plateste deloc asigurari sociale. Mi s-a mai raspuns pe forum ca se platesc 10% impozit din valoarea contractului, retinuti la sursa, si CAS 6,5% pe care ii plateste pesoana care presteaza servicii. Aceasta din urma trebuie sa depuna declaratie globala de venit in urma acestui contract? Se mai impoziteaza inca o data? Multumesc!
klariss a scris:

E clar, m-am lamurit intr-o privinta: majoritatea consultantilor fiscali nu au habar de lege si de interpretarea acesteia. Nu stiu cum de ati obtinut acest titlu!?! Iar tu, ghola, faci parte din aceasta categorie. Nu ai ce cauta pe acest forum! Raspunsurile tale nu le pricepi nici tu! Cred ca nu ai vazut vreodata(ce sa mai spun de completarea) declaratiei 205.
Sunt total dezamagita de participantii de pe acest forum. O zi cat mai buna!

Consider ca ar trebui sa-ti revizuiesti comportamentul si sa mai citesti. Citeste CF si normele de aplicare a acestuia, cat si ce inseamna plati anticipate si modul de declarare.
Nu cred ca esti tu in masura sa te pronunti, daca cei de pe acest forum au habar de lege sau interpretarea acesteia. Titlurile noastre au fost obtinute prin munca si multe examene. (Sic!!)
Daca scriem, sau nu scriem pe acest forum, este problema noastra.
Oare, este cumva in proprietatea ta acest site si eu nu stiu?:-/
Pe acest forum nu esti in masura sa recomanzi cuiva ce sa faca. Consulta regulamentul forumului ca sa vezi exact ce poti face.
Daca esti atotstiutoare, de ce mai intri pe forum??
:offtopic: :oops:
Potrivit pct.2.1 din Regulamentul de postare "Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute sau "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu inlatura faptul ca intentia a fost de a jigni. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana. Si aplicam regulile inclusiv moderatorilor si adminilor".

Ca atare, va invit sa puneti capat atacurilor la persoana si sa incercati sa raspundeti la problemele postate.
De asemenea, nimeni nu este obligat sa raspunda la problemele postate. Fiecare are dreptul de a-si expune parerea in mod civilizat si la obiect.
Daca nu iti place acest forum, inclusiv consultantii care raspund aici, exista o solutie foarte simpla: nu-l mai frecventa. In caz contrar trebuie sa respecti un document de baza, regulamentul de postare, din care ti-a citat elis destul. Daca nu, pentru remarci ca cea de mai sus vei fi sanctionata.
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre declaratia 205 ContSters138151 ContSters138151 O firma cu obiect de activitate \"comert cu amanuntul\"care a desfasurat activitate doar 3 luni in anul 2009 dupa care si-a incetat activitatea a primit o ... (vezi toată discuția)
Conventia civila gigi  stan gigi stan Sunt specialist SSM si lucrez la mai multe firme cu conventie civila, la care plateam impozit cu retinere la sursa. Cum sa interpretez OG ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari cu privire la contractul de prestari servicii: 1. Se inscrie la ITM? Ce act normativ atesta obligativitatea ... (vezi toată discuția)