ghost_rider a scris:
ITI MULTUMESC PENTRU...CINISM SAU MAI BINE ZIS PENTRU SINCERITATE. DAR DACA NU MAI AU ALTE PROBE DECAT AIA CU CUTITUL, CE SE INTAMPLA? SA MA PREGATESC PSIHIC......AM O CARIERA MILITARA SI ACUMA TERMIN FACULTATEA SI AR FI PACAT IN LOC SA-MI FAC MASTERUL SI SA DEVIN ,,OFIȚER,, IN PUSCARIE.................. CE SI CUM AR TREBUI SA FAC DACA CHIAR AU ALTE PROBE SI SE AJUNGE LA PROCUROR...........??????????
Cam tarziu va puneti aceste intrebari stimate @ghost_rider. Am citit ,recitit raspunsurile Dvs. Nu cred ca aveti regrete asa de mari ,cum lasati sa se inteleaga.
Dvs. ne scrieti ca aveti in fata o cariera militara. Imi cer scuze ,dar cu un asemenea comportament mi-e greu sa cred ca veti ajunge sa purtati prea mult haina militara. Sunteti Dvs. "un barbat adevarat" care nu s-a lasat "calcat in picioare " ? Ce primeaza in acest moment pentru Dvs? Cariera sau comportamentul pe care l-ati avut si consecintele acestuia ?
Mi-as dori sincer sa aveti curajul sa stati de vorba cu propriul Dvs."eu".
Imi cer scuze,atat Dvs. cat si colegilor moderatori daca postarea mea va fi considerata :offtopic: