avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale completare CEC in alb
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

completare CEC in alb

Am de la un client o fila CEC in alb. Am voie sa o completez? Am inteles ca daca fila nu e completata de cel ce mi-a lasat instrumentul pot fi si eu acuzat de vreo incalcare a legii? Mai pot investi instrumentul daca e refuzat la plata in cazul incare a fost lasat in alb de catre clientul meu?
Cel mai recent răspuns: ilmir1 , utilizator 09:54, 13 Iunie 2015
Dle A., Sighiartau .daca deduc bine,numele dv., am un caz ff complicat.In timpul unei executari silite (pe parcursul ei) clientul+executorul, fiind prezenti,clientul (executorului), a umblat in actele de la sediul firmei unde erau si acte financiar contabile.Procesul executarii silite incepea pe 13.V.2008 si in aceasta perioada mai exact ptr 02VI.2008 depune 4 file CEC pe care una cu semnatura falsificata a unei persoane in val de 120000 eli si 3 cu semnatura mea (in alb) cu stampilele firmei la care se efectua executarea silita in valoare de cca 600000 lei, ptr firma care a depus si CEC-urile;CEC-urile aveau stampila reala a firmei.Completarea si o semnatura falsa identica cu ceea a dlui client al executorului fara a avea acordul, stiinta, nostra a tragatorului, firma neavind relatii contractuale cu ceea ptr care se efectua executarea silita.Fara temei ,in mod fraudulos ni s-a umblat in acte fara a avea posibilitatea de a gestiona,a afectua demersuri prin actele si sediul firmei.
Am sesizat oreganele competente.Respectivii nu se prezinta si nu prezinta acte la PROCESE si se tot tergiverseaza.
Ce se poate intimpla in acest caz?Mult'am fain;Cu stima St.Vandor;M-Ciuc
Dar ce ziceti de situatia in care un cec este emis in Franta in sediu firmei ce il emite, de persoana ce e trecuta in actele de la tribunalul Toulon ca administrator si in prezenta a 2 martori iar la decontare imi vine respingere pe motiv de " semnatura neautorizata"???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec garantie la contract de mandat HoreaO HoreaO Am incheiat un contract de reprezentanta cu un producator, urmand sa primesc un stoc de marfa. Pentru garantarea stocului, am depus garantie o fila CEC in alb. ... (vezi toată discuția)
Cec in alb, garantie Alex28 Alex28 Lucrez de ceva vreme cu un client, care a mai avut intarzieri la plata, dar minore. La un moment dat, acum vreun an, crescand valorile, mi-a dat un cec in alb, ... (vezi toată discuția)
Cec garantie in alb - penal sau nu? Cent Cent Cand un cec introdus la plat si pt care nu am avut bani dar a fost lasat lasat garantie in alb devine un caz penal si cand nu? (vezi toată discuția)