elly_b a scris:
Buna!
Abia acum am vazut mesajul .. am mers la secretariatul scolii si mi s-a trecut in cartea de munca Incetat activitatea cf art 56 lit J din Codul Muncii. Mie mi-a fost acceptat dosarul la somaj in acesta situatie, dar a intervenit o alta problema : mi s-a dat de la Inregistrare someri o adeverinta in care trebuie completat stagiul de cotizare din ultimele 12 luni anterioare concediului de maternitate si am constatat ca nu mi-au fost depuse declaratiile de venit de catre contabila. Practic, din anul 2004 pana in 2006 .. eu nu figurez ca am cotizat vreo suma pentru a putea acum beneficia de somaj. :( Bafta .. in solutionarea problemelor!
Atata timp cat ati primit salariu vi s-a retinut contributia pentru somaj. Daca nu a virat contributia ar putea sa va vireze acum toata suma.
Contabila nu depune nici o declaratie de venit pentru un salariat anume, poate vreti sa spuneti ca nu figurati in declaratia lunara care se depune la somaj? Daca aveti angajare si in declaratiile lunare care se depun la somaj nu figurati se depuna declaratii rectificative