avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcerea la locul de munca dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcerea la locul de munca dupa CCC

buna ziua! as vrea sa aflu si eu raspunsul la urmatoarea intrebare:angajatorul ma poate trimite in somaj dupa terminarea concediului de ingrijire copil imediat dupa terminarea acestuia daca spune ca a angajat pe altcineva in locul meu?multumesc anticipat! alina:(
Cel mai recent răspuns: alina_lovekissu , utilizator 10:18, 28 Iunie 2011
buna ziua!sunteti sigura de ceea ce ati scris ptr ca domnul Valeriu Tudor nu mi-a specific lucrul acesta.m-as bucura din tot sufletul sa fie asa,mentionez ca eu am intrat in prenetal in data de 17.03.2009.multumesc anticipat.astept raspuns.
alina_lovekissu a scris:

buna ziua!sunteti sigura de ceea ce ati scris ptr ca domnul Valeriu Tudor nu mi-a specific lucrul acesta.m-as bucura din tot sufletul sa fie asa,mentionez ca eu am intrat in prenetal in data de 17.03.2009.multumesc anticipat.astept raspuns.

Daca intrebarea imi era adresata , atunci sa stiti ca sunt sigur de ceea ce am postat ... :)
multumesc frumos ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate stefan1312 stefan1312 Buna ziua am si eu nevoie de consultanta juridica pentru urmatoarea situatie: luna viitoare se implinesc cei doi ani de concediu de matenitate si ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu de crestere a copilului? molly27 molly27 Buna, Firma se afla intr-o situatie,in care este nevoit sa reduca personalul,deja a trimis cateva angajati in somaj,cu art.65(1) din C.M. Este posibil ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic rodicadumitru rodicadumitru Buna ziua, va rog un sfat la urmatoarea problema: Pe 17 decembrie fetita mea implineste 2 ani. 1.Care este data la care trebuyie sa depun cererea de ... (vezi toată discuția)