avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gradinita in fata casei mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gradinita in fata casei mele

Buna ziua,
Locuiesc la curte, pe o straduta linistita. Era linistita, pana cand in imobilul vecin s-a deschis o gradinita particulara. Este un zgomot infernal, nu numai glasurile copiilor, ci si sunetele scoase de diverse jucarii, trase, impinse, aruncate. Practic imi vine sa fug de acasa.
Ce ma sfatuiti, ca sa pot readuce linistea in casa mea?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: martina0909 , utilizator 19:18, 30 Martie 2016
Nu inteleg de ce imi vorbiti cu atata duritate. Ce se intampla la bloc, sau in alta parte, nu este problema mea. Problema mea este galagia de nesuportat. Un minimum de confort in propria locuinta, cred ca nu este o cerinta exagerata.
Pentru ca eu vad o exagerare in ce spuneti. Izolati-va geamurile si veti avea mai putin zgomot.
Exagerarea o percep ca venind din dorinta dv. de a face ceva impotriva acelor copii, care nu pot fi altfel decat ceilalti un milion sau mai multi de aceeasi varsta. Ganditi si in sens invers: ce va deranjeaza pe dv. si nu si pe altcineva, nu intereseaza pe nimeni.
Daca lucrurile ar sta altfel, am avea toate institutiile de invatamant in afara localitatii, cam ca adaposturile pentru caini. Asa suna mesajul dv.
Imi pare rau ca nu m-am exprimat altefel (nu stiu cum), asa incat sa itelegeti ca nu sunt impotriva copiilor, iubesc copiii, dar zgomotul este de nesuportat. In ce priveste izolarea geamurilor, .....
Nu pot sta in curte, deoarece zgomotul este prea mare - la nici un m distanta, dincolo de gard este un infern.
Chiar daca as vrea sa stau numai in casa, (de ce nu am dreptul sa stau in curte, nu inteleg), de unde bani sa imi izolez geamurile?
Credeti-ma, am scris pe acest forum in speranta ca voi primi o idee constructiva. Cu ce drept ma faceti un un om de nimic, doar pentru ca nu suport galagia, nu inteleg.
Faceti exact cum credeti, eu v-am explicat ca nu e corect, atata timp cat si casa vecina are un proprietar cu care ati putea discuta (desi acesta este specificul colectivitatilor de copii), sa va apucati de reclamat.
A, nu am afirmat ca sunteti... in fine, faceti cum doriti!
1. Nu vreau sa reclam nimic, daca as fi vrut, as fi reclamat deja. Am vrut doar o idee. Abia aici am aflat ca e posibil sa fi fost falsificata semnatura mea - proprietarii sunt oameni capabili de asa ceva :(
2. Proprietarii nu sunt oameni de inteles.
3. Daca am retinut bine, numele dv, este Elena. La multi ani!!! pentru maine.
4. Respect foarte mult faptul ca iubiti copiii :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2011
CristinaCIC, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ ... stefan.nita stefan.nita Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ masurile pe care le poate lua o autoritate privind speta de mai jos: Intr-un complex de ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)