avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gradinita in fata casei mele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gradinita in fata casei mele

Buna ziua,
Locuiesc la curte, pe o straduta linistita. Era linistita, pana cand in imobilul vecin s-a deschis o gradinita particulara. Este un zgomot infernal, nu numai glasurile copiilor, ci si sunetele scoase de diverse jucarii, trase, impinse, aruncate. Practic imi vine sa fug de acasa.
Ce ma sfatuiti, ca sa pot readuce linistea in casa mea?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: martina0909 , utilizator 19:18, 30 Martie 2016
Va multumesc pentru urare si va urez, la randul meu :luck: !
Dar avizele de functionare a unitatilor de invatamant (de stat sau particulare) nu sunt date de vecini, ci de organele statului. Asta incerc sa va spun: nu au nevoie de aprobarea dv. sau a altui vecin.
Nu e vorba doar de iubirea de copii (desi va multumesc si pentru aceasta apreciere), ci de multi ani de studiu.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
elena138, utilizator
OK, am inteles. Voi cauta alta solutie.
Dar, credeti-ma, am si eu multi ani de studiu, si multi ani de munca Nu e vorba doar de iubirea de copii, ci de un minimum de liniste in propria casa. Nu e normal ca aproximativ 10 ore zilnic, sa iti vina sa pui dopuri in urechi, sa iti vina sa fugi de acasa. Copiii sunt dragalasi, nimic de zis. Dar acasa trebuie sa fie oaza de liniste, nu motiv de a innebuni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Mai 2011
CristinaCIC, utilizator
OK. Succes!
Pentru sustinatoarea ferventa a "libertatii de restrangere " a libertatii altora:
Eu am dreptate, tu nu!Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptrate, eu voi lupta pana la moarte! (Winston Churchill)
Dar libertatea nu inseamna libertinaj, libertatea instinctelor oarbe, trairea in hazard si eventual (Mircea Eliade)
Sa fii liber nu inseamna sa faci tot ce vrei, ci sa stii ca poti sa vrei. Jean Paul Sartre
"Libertatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt" (John Stuart Mill )
Ultima afirmatie este absolut reversibila si aplicabila si aici!
Nu stiu ce sa mai zic, sunt deja obosita. Oricum, va multumesc. Prin tot ceea ce fac, incerc sa nu deranjez pe nimeni, Ma revolt doar atunci cand situatia nu mai este de suportat. :(

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ ... stefan.nita stefan.nita Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ masurile pe care le poate lua o autoritate privind speta de mai jos: Intr-un complex de ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)