avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Hotarare definitiva

Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea debitoarei din evidenţele Oficiului Registrului Comerţului Tulcea. Prezenta hotărâre se va notifica DIRECŢIEI FINANŢELOR PUBLICE TULCEA ªI OFICIULUI REGISTRULUI COMERŢULUI TULCEA. Încuviinţează plata cheltuielilor de procedura în sumă de 232,65 lei si plata onorariului lichidatorului judiciar în sumă de 1900 lei pentru lichidatorul CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENŢÃ IANUªI MARIANA, din fondul de lichidare constituit conform art. 4 din Lg. nr. 85/2006. Definitivă şi executorie. Cu recurs în 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 27 mai 2011
MIA VENIT ACASA NU STIU CE SA FAC
imi oreste bani din cont sau ?
ce pot face ca nu sunt nici in tara
ajung in 3 iunie
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionutz21 , utilizator 14:35, 22 Noiembrie 2011
Sentinta de atragere nu se publica nicaieri, doar sentinta de inchidere a procedurii si in mod cert ca nu e publicata. De la momentul publicarii este in termen sa recureze sentinat de inchidere.
Probabil asa cum rezulta din postare omul lucreaza in strainatate si o fi fost citat si in procesul de atragere prin afisaj. Cu un avocat priceput poate sa anuleze sentinta de atragere.

Sentinta de atragere nu se publica nicaieri, doar sentinta de inchidere a procedurii si in mod cert ca nu e publicata.


Toate actele de procedura se publica in BPI !!
M-a facut curios abct si in consecinta am cautat in BPI si s-a publicat pe 28.04.2011

[ link extern ]

11 Sentinţă de atragere a răspunderii patrimoniale a organelor de conducere ale debitorului şi a altor persoane 1170 08-04-2011 3766/88/A1/2010 --- Tribunal Tulcea Secţia Comercială 4950 28-04-2011
hmm este prima data cand aflu asa ceva. de 4 ani de cand cu falimentele nu am intalnit si nici nu am auzit o astfel de publicare.
Toate actele din procedura falimentului da, ar trebui sa se publice, dar in lg 85/2006 nu imi amintesc sa fie vreo prevedere in acest sens - cu privire la sentinta de atragere.
Pe de o parte am scris mai devreme linkul catre BPI unde apare publicarea
pe de alta parte
"
Art. 7. - (1) Citarea părţilor, precum şi comunicarea oricăror acte de procedură, a convocărilor şi notificărilor se efectuează prin Buletinul procedurilor de insolvenţă. Comunicarea citaţiilor, a convocărilor şi notificărilor faţă de participanţii la proces, al căror sediu, domiciliu sau reşedinţă se află în străinătate, este supusă dispoziţiilor Codului de procedură civilă, cu modificările şi completările ulterioare. Buletinul procedurilor de insolvenţă va fi realizat şi în formă electronică."

legea nu enumera exceptii
si mai mult alin 9 este foarte clar


(9) Publicarea actelor de procedură sau, după caz, a hotărârilor judecătoreşti în Buletinul procedurilor de insolvenţă înlocuieşte, de la data publicării acestora, citarea, convocarea şi notificarea actelor de procedură efectuate individual faţă de participanţii la proces, acestea fiind prezumate a fi îndeplinite la data publicării.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
Adrian Stoica, Practician in insolventa
pt. Mixam:
v-am trimis mesaj privat

Alte discuții în legătură

Radiere firme gubernate gubernate Buna ziua, Citez \"In baza art.174 din legea nr.85 pe 2014 instanta inchide procedura insolventei deschisa impotriva........si dispune radierea debitoarei ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Radiere srl de la onrc Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In baza art. 131 din L85/2006 privind procedura insolventei Tribunalul dispune: - inchiderea procedurii falimentului debitoarei X - ... (vezi toată discuția)