Buna seara . Revin cu un nou subiect , dupa cel in care am cerut sfaturi atunci cand mi-a fost distrusa masina de o bucata din tencuiala blocului.
As dori sa-mi renovez partea mea de nivel (etaj 6) pe exterior + izolare termica, fara restul asociatiei de propietari ( sunt reticienti la aceasta idee).
Imi trebuie autorizatie de la primarie?
Pot sa o fac renovarea fara o firma autorizata? (Sunt alpinist si impreuna cu alti prieteni si ei alpinisti putem face acest lucru)
Imi trebuie acordul asociatiei de locatari sau al vreunui vecin (pe orizontala sau verticala)?
Multumesc anticipat.
Buna dimineata,Superwand DS a fost creat special pentru izolarea apartamentelor din interior,acolo unde nu este posibila o anvelopare exterioara.Am sa va dau citeva exemple:Arhictectura delicata a cladirilor gottice,monumente nationale,(centru vechi a oraselor)cladirii inalte si foarte inalte(costul exploziv a schelelor)blocuri unde asociatia de locatarii nu poate convinge (din motive financiare)totii locatarii .Pentru aceasta izolatie nu aveti nevoie de aprobarii s-au consimtamintul vecinilor,sinteti independenti hotaririi Dv.Cu stima LucianH.