adriantot a scris:
johnpescar a scris:
Unde scrie ca proprietarul nu are voie sa puna faianta pe masca care acopera tevile instalatiei comune?.
Scrie in toata legislatia referitoare la administrarea blocurilor, in legislatia referitoare la constructii..., dar nu exact asa cum vreti dumneavoastra.
Tot asa cum cred ca nu este scris undeva in legislati ca nu avem voie sa intram cu elefantul in bloc, sa urcam tancul in balcon, sa aruncam gunoiul in balconul vecinului s.a.m.d.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..
Mi se pare un raspuns fara substanta si fara responsabilitate,,,Ci de fapt este indemn la fapte ilegale (vine x imi strica in casa si nu plateste nimeni ...ca, asa spune legislatia, Dar legislatia asociatiilor de proprietari se ma completeasa si cu alte acte normative,,,D-lor, si vezi cum esti tras la raspundere!!!!), si instalarea unui haos intr-o comunitate.
Cunosc un caz aproape similar, Proprietarul a avut castig de cauza in instanta, Si instanta a obligat pe "paznicul juridic al lucrului", adica asociatia sa plateasca daunele provocate proprietarului... Asa ca as ruga, sa nu mai fie dezinformati utilizatorii cu raspunsuri pe jumatate sau in bataie de joc.
Daca si de data aceasta moderatorii imi vor sterge mesajul, nu-mi ramane decat sa ma adresez administratiei "'forumului'", sau in cel mai nefericit caz imi voi sterge contul de acest forum,,,,,,:((