avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Diferenta impozit profit si impozit venit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Diferenta impozit profit si impozit venit

care este diferenta intre impozitul pe venit si impozitul pe profit? O societate comericla le plateste pe amandoua? Vreau sa imi deschid un srl. care din ele il platesc?
da aveti o contabila inteleapta, fiscalitatea e foarte riscanta la impozitul pe profit si 3% este nesemnificativ fata de ce riscuri va asumati daca alegeti impozitul pe profit. impozitul pe profit impune chetuieli deductibile dar si aceste au un risc . furnizorul nu si inregistreaza facturile in contabilitate si riscati sa va recalculeze din nou impozitul pe profit, sincer practica ne invata ce trebuie sa alegem, s au dus vremurile cand nu mai platim impozit deloc.SANATE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit Breze Breze Va rog sa ma ajutati intr-o problema: un prieten a infiintat de o luna o firma ( spalatorie auto). Initial a optat pentru neplatitor de tva si impozit pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere din profit nerepartizat anterior valentinaandrei valentinaandrei Buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema contabila:am o societate infiintata in anul 2008, platitoare de impozit pe profit.La sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl. intrebari dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, In primul rand am fost placut surprins sa vad ca exista si in Romania forumuri bine puse la punct. Felicitari webmasterului. Suntem 2 asociati ... (vezi toată discuția)