avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Logica ca logica dar daca tot doreau salariile de la 01.01 de ce nu lansat aplicatia de la inceputul anului? Totusi sunt firme cu mii de salariati si cu foarte multe modificari in tot acest interval.
Eu am scris la ITM Ilfov sa cer detalii suplimentare, revin imediat ce primesc un raspuns. A mai primit cineva ceva info lamuritoare de vreun ITM pana acum?
Nu toate aceste aspecte trebuie sa fie reglementate ...
CristinaRa a scris:

Noi am trecut salariile de la 01.08.2011. Am verificat fiecare angajat in parte, am modificat unde erau greseli, am trecut incetarile si suspendarile si am transmis la ITM aseara. Speram sa fie in regula pentru ca de astazi am avut un angajat nou si nu am avut de ales.

si suspendarile de cand de la 01.1.2011?sau din 01.08.2011
avand in vedere ca in hg 500 art.14(1) spune ca prezenta hg intra in vigoare la 1.08.2011 deduc ca ceea ce trebuie sa trecem noi este din 01.08.2011,intr-adevar pt perioada 01.01-01.08.nu o sa fie in revisal dar angajatul face dovada vechimii,salariilor cu adv de la angajator.ordinul 1918/2011 inca nu e publicat in monitor poate se modifica ceva in el si ne lamureste si pe noi cineva!
Eu acuma am venit de la ITM, deoarece nu pot intra in contul privind HG 500/2011, iar raspunsul lor a fost unul interesant: aplicatia este in lucru, deci este in teste, si nu avem cum sa ne autentificam. Deci chiar nu inteleg cum spuneti ca va autentificati pe noua aplicatie, din moment ce ITM-ul mi-a spus altceva. Pe cine sa mai cred?
vvvv a scris:

Eu acuma am venit de la ITM, deoarece nu pot intra in contul privind HG 500/2011, iar raspunsul lor a fost unul interesant: aplicatia este in lucru, deci este in teste, si nu avem cum sa ne autentificam. Deci chiar nu inteleg cum spuneti ca va autentificati pe noua aplicatie, din moment ce ITM-ul mi-a spus altceva. Pe cine sa mai cred?

Programul a functionat la inceput , dupa care au aparut erorile la care se asteptau sau nu cei care l-au creat ... ceea ce spuneti dvs era deja afisat in statusul meu ... din punctul de vedere al celor de la Team Net , versiunile anterioare de Revisal exporta fisiere in format xml.Acestea pot fi in continuare depuse (timp de trei luni incepand cu 1 august 2011) la adresa [ link extern ]

@ alexandra24

se trec toate suspendarile cim existente ...
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)