am vazut anumite rspunsuri in forumul dumneavoastradar va rog sa mi spuneti daca un jurist, adica persoan care are o diplom de studii rspectiv licenta in drept... poate fi angajt consilier juridic la o institutie fara a fi inscris in tabloul juristilor?
Este neaparatnecesar sa ai stampila si chitantier pentru a fi angajat in aceasta forma? va multumesc anticipat.
Barou ... Ce sa zic despre Barou? Aia sunt golani de-a dreptul, practica zeciuiala si taxe supernesimtite. Faza proasta e ca de la sarlatanii aia s-au inspirat si cei de la asociatiile consilierilor juridici care sunt interesati tot de colectarea taxelor. Ce-i drept mai subtirele, ca doar trebuie sa le incaseze de la niste amarati de salariati fara drept la clientela. Partea pozitiva este ca legea nu prevede obligativitatea consilierului juridic de a plati taxe pentru a-si practica profesia.
Eu am contract de munca pentru cor 261103 consilier juridic, întrebarea Este art 46 al 1 se referă la purtarea robei,eu nu sunt obligat de a o purta! Este adevărat??
Pentru că am fost în Judecătoria Mediaș dar nu a zis nimic doar delegația am dat împreună cu actele de procedură civilă pentru reprezentare in cadrul firmei