avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am cumparat o masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am cumparat o masina

Buna,am cumparat un Opel Corsa in Germania. Nu am avut inca masina in viata mea ,va rog sa-mi spuneti ce am de facut pas cu pas,ca sa fiu in regula cu actele si sa pot circula linistita.Asigurare am pentru o luna doar si banuiesc ca in acest interval ar trenui sa rezolv si actele.Multumesc,o sera placuta:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 14:18, 24 August 2008
oana_ig a scris:

sunt mandra ca sunt femeie sofer, am aproape 10.000 de km condusi in zona Bucovina. =D> Pot spune cu sinceritate ca sunt mai buna soferita ca alti barbati. =D>

E vorba cumva de misoginism feminin?
sau o simpla barfa!?
btw, explica-mi te rog, cum esti mai buna soferita ca alti barbati ?
"ca alti barbati" inseamna ca esti "barbata"?
Ai grija sa nu-ti pierzi... outele!?(sic)
Misto!
Mi-a placut faza, si o s-o dau mai departe.

cu stima,
danjoe
Draga mea..vad ca si altii isi bag nasucul in scrisoricile noastre..Ma bucur!!In prima faza m-am dus la reprezemtanta Opel #-ounde un alternator coasta 2500,.Din pacate nu se poate repara aia veche.Am uitat si sa respir cind am auzit,i-am zis la SEF ca mai bine imi las masina pe coltul strazii de cit sa dau atitia bani,de fapt nici nu as avea deunde.Si asa am inceput sa caut..la magazin era 1500,pe urma am intrat pe net si m-am uitat cam pe unde se misca preturile in Germania,am vorbit cu copii mei si ei au rugat pe cineva si o sa am alternator luni saptamina viitoare cu 200 eu,dar trebuie returnata aia veche.=D>=D>In orice caz nu inteleg sub acoperirea carui legi sintem furati in halul asta..???Dealtfel azi am fost la politie si uimita mi-a povestit cineva ca in fata ei un tip si-a inmatriculat masina cu hotarire judecatoreasca fara sa plateasca taxa de poluare.Deci mie imi e din ce in ce mai clar ca si asta este ilegala?!!:-/Cred ca masinuta Ta a suferit mult din cauza apei..Asiogurarea nu plateste nimic???ma gindesc ca ar trebui nu??Iti doresc vacanta placuta,sa uiti cit poti de problemele cotidiene si sa savurezi fiecare zi,o zi frumoasa
dear DANJOE, chiar sunt "barbata". Am si eu o pereche de "oute" ascunse bine. Ma folosesc de ele numai atunci cand este nevoie sa ma impun si imi dau seama ca prin farmec feminin nu rezolv nimic. din pacate, se zice ca numai barbatii sunt soferi si ca femeile sunt numite conducator auto. #-o Ca sa nu cad in plasa discriminarii intre sexe, am vb asa cum ai si observat de altfel. :D . In viata trebuie sa fii si femeie si barbat. tu ce esti? :) Dar cumde si tu prin mesajele noastre? stiu ca nu sunt private, dar...
din pacate nu am casco. #-o presupun ca nu stii cat se mai umbla si la asigurari... asa ca nimeni nu ma va despagubi. :((revin din vacanta si o sa rezolv problema. pana atunci... incerc sa uit de toate problemele zilnice. ma tot gandesc ca viata e scurta si trebuie "savurata" orice clipa a ei. :)
hai sa dam si vesti bune:nici la politie nici la primarie nu au nevoie de traducere lagalizata numai tradus de un traducator autorizat....WAU--am economisit ceva banuti=D>O zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Masina cu numere vechi serbanmaria serbanmaria Ajutati-ma si pe mine cu o problema. Am o masina cu numere vechi pe numele socrului meu care a decedat acum 15 ani. Vreau sa o inmatriculez si nu stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)
Nu pot inmatricula masina!!!! smaranda2001 smaranda2001 Buna ziua! Am adus acum o luna o masina din germania care a fost fabricata initial pentru Arabia Saudita.Masina a fost rulata in germania,cu numere de ... (vezi toată discuția)