Buna,am cumparat un Opel Corsa in Germania. Nu am avut inca masina in viata mea ,va rog sa-mi spuneti ce am de facut pas cu pas,ca sa fiu in regula cu actele si sa pot circula linistita.Asigurare am pentru o luna doar si banuiesc ca in acest interval ar trenui sa rezolv si actele.Multumesc,o sera placuta:-/
=D> asta da o veste buna! eu am tradus la un birou de traduceri acte, etc .. si legalizat.. oricum, ai economisit niste banuti. =D> ti-ai facut niste copii xerox dupa brief? e bine sa ai toate actele masinii. in brief cred ca ai mentionate si noxele cu care vei plati taxa de poluare. asa am auzit. mai vb.:)
@oana_ig,
buna, danjoe se scrie cu minuscule, iar pe aici, pe site sunt de pe la inceputuri, iar pe subiectul vostru de cand mi-am cumparat o masina; pana acum am avut 2 dacii.
-la Prahova nu sta de vorba cu tina daca nu ai stampila pe actul de proprietate (factura sau altceva), desii incalaca art 150 alin.6 din Noul Cod Fiscal si chiar decretul lor, semnat de Blaga in 2006, nr.1501 unde prevede expres ca orice probleme ai avea sunt obligati sa-ti dea numere provizaorii pt.30 de zile.
-sunt curios de altceva, am un certificat de conformitate european, care este un fel de "Brief" in extenso, si unde sunt trecute toate, dar toate caracteristicile masinii- caroserie, motor, noxe, coduri la componenete, absolut tot, si este al masinii deoarece are seria de la Brief; si sunt curios daca o sa mi-l ia in considerare...
-in rest nu fiti suparate, viata este scurta si grea dar merita traita!
respect,
danjoe
:P am scris cu majuscule ca sa se inteleaga ca msg era ptr tine. Referitor la sfatul tau de a nu fi suparata.. ai dreptate, viata este scurta si grea, dar merita sa ne-o traim. Sunt momente traite pe care nu le-as da ptr nimic in lume. =D> Cati ani ai?! Ce masina ai? Ce imi recomanzi de vizitat prin zona ta? Obiective, localuri, pensiuni, etc. Plec marti in concediu. B-)
Draga mea..vad ca si altii isi bag nasucul in scrisoricile noastre.[.............................................]Iti doresc vacanta placuta,sa uiti cit poti de problemele cotidiene si sa savurezi fiecare zi,o zi frumoasa
Aveti posibilitatea sa scrieti mesaje private, daca va deranjeaza faptul ca mai citeste sau posteaza si altcineva.:tomato:
:offtopic: Interventie moderator
@ emanuellen ; @ oana_ig
Este o incalcare a Regulamentului de postare postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Regulile de fata nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum.