avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am cumparat o masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am cumparat o masina

Buna,am cumparat un Opel Corsa in Germania. Nu am avut inca masina in viata mea ,va rog sa-mi spuneti ce am de facut pas cu pas,ca sa fiu in regula cu actele si sa pot circula linistita.Asigurare am pentru o luna doar si banuiesc ca in acest interval ar trenui sa rezolv si actele.Multumesc,o sera placuta:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 14:18, 24 August 2008
danjoe a scris:

Acesta nu este un mesaj privat si un pic de pata de culoare nu strica.
Ar fi bine sa nu fim prea acri, sau... chiar constipati, sau mai catolici decat papa.
Cui nu-i convin aceste mesaje este liber sa nu le citeasca, poate chiar lua telecomanda si sa se uite la elodia..., sau sa asculte manele. period aka punct!
danjoe




Forumul Avocatnet este dedicat discutiilor pe teme juridice, nu voi intra in polemica. Regulamentul prevede :
Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de pe forum. Daca vreuna din aceste reguli nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni in nici un fel. Regulamentul se aplica in egala masura tuturor utilizatorilor forumului inregistrati. Orice membru al forumul Avocatnet trebuie sa respecte, fara nici o rezerva, Regulament indiferent daca l-a citit sau nu.

Regulile de postare a mesajelor sunt:

[.......]
2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute sau "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu inlatura faptul ca intentia a fost de a jigni. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana. Si aplicam regulile inclusiv moderatorilor si adminilor. :) etc.



Ultima modificare: Duminică, 24 August 2008
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Masina cu numere vechi serbanmaria serbanmaria Ajutati-ma si pe mine cu o problema. Am o masina cu numere vechi pe numele socrului meu care a decedat acum 15 ani. Vreau sa o inmatriculez si nu stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)
Nu pot inmatricula masina!!!! smaranda2001 smaranda2001 Buna ziua! Am adus acum o luna o masina din germania care a fost fabricata initial pentru Arabia Saudita.Masina a fost rulata in germania,cu numere de ... (vezi toată discuția)