avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

doresc sa divortez, am 2 copii, unul major si unul minor, care sunt variantele? notar, mediator sau instanta?
Cel mai recent răspuns: Calina Sorescu , Mediator 11:04, 17 Iulie 2011
Buna ziua, unde se baga divortul ? La judecatoria sectorului unde ai domiciliu? Multumesc.
La judecatoria ultimului domiciliu comun al sotilor sau la domiciliul paratului
Multumesc.
e adevarat ,as adopta medierea, dar nu sunt sigura ca rezolva totul, mai precis si incredintarea minorului
sunt si eu mediator, de curand autorizat ( nu am avut nici un caz inca ) , dar nu mi-e clara chestiunea asta... in plus cand ma gandesc ce vor insemna termenle de judecata, sedinte publice etc, mi-e lehamite
Tocmai pentru a evita acele sedinte publice si pentru multe alte... neplaceri, va sugerez sa contactati un coleg, cu siguranta va incerca sa va ajute. De fapt, sunt doar trei pasi de urmat pentru a va rezolva toate problemele legate de divort, nu e chiar atat de complicat cum pare. Banuiesc ca dupa ce va veti ”clarifica” acele chestiuni care inca nu va sunt clare, o sa fiti mult mai increzatoare in mediere si avantajele pe care le poate aduce :)
Va doresc o seara placuta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Calina Sorescu, Mediator

Alte discuții în legătură

Divort daniela70 daniela70 Buna ziua! Sotul meu doreste sa-i dau acordul pentru depunerea cererii de divort. Mentionez ca avem un copil minor , un apartament si o masina, dobandite ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu o intrebare: Pentru un divort din culpa comuna -nu ne mai intelegem si fiecare a ajuns intr-un moment in care vrea altceva.Avem 2 copii ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru introducerea unei actiuni de divort P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, Ptr deschiderea actiunii de divort ce acte ar trebui sa prezint ? Cam cat ar dura pana la pronuntarea divortului daca suntum de acord cu toate ... (vezi toată discuția)