loredanatalpai a scris:
Stau intrun bloc de 8 etaje la etajul 8. Cand m-am mutat doua apartamente aveau contorizare separata la gaz, respectiv la parter si la et. 8. Datorita faptului ca se oprea iarna caldura de catre membrii asociatiei, am solicitat in 2005 in adunarea generala racordarea individuala la reteaua de gaz a tuturor, av. in vedere faptul ca si distrigaz a solicitat asociatiei sa schimbe tevile.
Eu nu am auzit pana acum ca distrigaz sa someze vreo asociatie sa isi inlocuiasca teava de gaz.Ati fost la ei si v-au confirmat?Ati vazut vreo adresa scrisa?
Am facut noi notificare catre distrigaz sa nu le dea acordul fara acceptul nostru, si catre asociatie cu suma aferenta investitiei.
Iarasi nu inteleg de ce ati facut aceasta notificare pentru ca distrigazul nu este proprietarul tevii,ci cei trei proprietari.Distrigazul nu are nici un drept sa aprobe racordarea cuiva la o teava care nu ii apartine. Eu sunt unic proprietar al unei tevii de gaze.Am platit 700 euro teava de la parter pana la etaj 4,am acte pe aceasta teava.Si acum sa vina distrigazul sa ma oblige sa ii racordez pe propr.care nici nu au vrut sa auda de teava si carora la momentul asta li s-ar parea suma ceruta prea mare?Unii au facut credite la banci cand altii au stat bine mersi si au fost in concedii, au mancat mai bine,si-au luat ceva de valoare in casa,etc.Asta nu conteaza?Nu ar avea decat sa ma dea in judecata,asociatia sau distrigazul si actele le arat numai in instanta.Nu sunt asoc.de prop.si nu am obligatia sa le prezint dovezi.
Dar,totusi,mirarea mea este foarte mare,in ceea ce spuneti despre furnizorul de gaze,deoarece eu am avut o scapare de gaze pe teava la etaj.3,au venit cei de la distrigaz si au zis ca nu pot sa intervina la o coloana care nu este proprietatea lor.Asa ca am contactat o firma care ne-a reparat teava.
Puteti sa ne spuneti ce ati mai rezolvat?