avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dubla cesionare/creanta-la administratia financiara
Discuție deschisă în Executare silită

dubla cesionare/creanta-la administratia financiara

Buna ziua,

Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos:

Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la Adm. Financiara pentru cesionare creante.
Adm. Fin. a pus poprire pe contul meu.
La randul meu, pot da Adm. Fin pentru retragerea aceste sume 4 facturi de la un clinet care nu a dorit sa plateasca de 3 luni de zile?

Daca da..ce trebuie sa fac unde trebuie sa merg?? ce trebuie sa completez

Sau nu poate functiona asa???

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: bogdan.netejoru , utilizator 14:54, 25 Iulie 2011
Buna ziua,

va multumesc pentru raspunsuri, am primit e-mail de la furnizorul meu la care am o datorie de 4800 ron,precum acesta are datorii la ANAF iar in contul acelei datorii a adus la Adm.fin facturile precizand ca Adm Fin imi va bloca contul si va recupera aceasta suma.. este posibil?
parerea mea este ca nu se poate face poprire pe conturile bancare ci doar o poprire la tert. Adica sumele de bani vor fi indisponibilizate in sensul ca daca veti face plata aceasta se va face catre Fisc si nu catre debitorul dvs.

Insa conturile bancare nu vor fi blocate deoarece Fiscul nu are dreptul sa va oblige sa faceti o plata, doar instanta de judecata are aceasta prerogativa.
Multumesc mult atat Dvs cat si celor care au postat raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod procedura fiscala in vigoare martie 2010 manuelle manuelle Ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: am nevoie de textul codului de procedura fiscala actualizat 2010? Am gasit atatea modificari pe net ca nici eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)
Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)