avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere punct de lucru si suspendare activitate in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere punct de lucru si suspendare activitate in acelasi act aditional?

Buna ziua! Am o firma cu un singur punct de lucru (un mic restaurant). Din cauza ca activitatea merge extrem de prost, am decis sa renunt si sa suspend firma. Am mutat deja de citeva zile mobila si ce mai era din lucrurile personale, si pentru ca nu-mi permit sa mai angajez un avocat, voi redacta singur dosarul pentru ORC. Intrebarile mele sunt:
-este permis ca actul aditional de inchidere punct de lucru sa contina si un paragraf in care sa mentionez ca `se suspenda activitatea societatii pe o perioada de 3 ani`? sau este obligatoriu sa redactez separat Decizie (sunt asociat unic) de suspendare?
In acest caz (al introducerii ambelor mentiuni in acelasi act aditional) voi atasa contorul de cuvinte pentru intreg actul, nu?
Ce model de declaratie va trebui sa completez?
Va multumesc anticipat, Roman Panghiu.
Cel mai recent răspuns: contima , utilizator 10:57, 11 August 2011
Revin pentru mici lamuriri, daca se poate.
Pentru ca ma asteptam ca situatia de pe teren va fi alta, am sunat la Registru (Constanta) si am intrebat cum e de facut. Am cerut la Serviciul de asistenta juridica si mi s-a spus ca actul va trebui sa se numeasca Hotarire si nu Decizie, desi este vorba de asociat unic.
Pentru ca stiu cit de scrupulosi pot fi cei de acolo si nu doresc sa-mi respinga dosarul (dupa ce voi sta la o coada de citeva ore..), vreau sa stiu daca aceasta hotarire va trebui sa se numeasca HOTARIRE AGA (asa cum am vazut prin unele modele, desi este vorba de asociat unic) sau pot s-o numesc (asa cum ar fi logic) HOTARIRE ASOCIAT UNIC?
Si, dupa ce mentionez numele si calitatea, voi spune ca asociatul unic DECIDE sau HOTARASTE (ca sa fie in consens cu titlul actului)?
Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare puncte de lucru irina_alexa irina_alexa buna ziua! as dori sa-mi spuneti ce acte sunt imi sunt necesare pentru desfiintarea unor puncte de lucru! va multumesc! (vezi toată discuția)
Mutare punct de lucru srl rominaduca rominaduca Buna ziua, Societatea la care lucrez este un SRL cu asociat unic cu un sediu social si patru puncte de lucru.Administratorul doreste sa inchida un punct de ... (vezi toată discuția)
Infintare sedii secundare lovejusttobeloved lovejusttobeloved Buna ziua, Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de ... (vezi toată discuția)