amitza a scris:
daca ati fi fost un pic mai informat, ati fi cerut de la parchet un raspuns scris cu privire la stadiul lucrarilor in plangerea dumneavoastra, si ati fi mers la prim-procuror pentru a solicita urgentarea demersurilor, dar sunt convinsa ca si varianta D-VOASTRA de sicanare si stresare continua a politistului va da roade! ca si pana acum......
Buna ziua.
Tocmai pentru ca procurorul mi-a spus ca trebuie sa astept cam trei luni pentru rezolvarea
plangerii-acum dosar penal,tocmai pentru ca politistul m-a mintit acum mai bine de o luna (:”azi iau declaratie martorului”),de aceea intrebam,poate retoric,cam cat poate sa dureze cercetarea. Nu a pomenit niciun sef ca ar fi prea mult de lucru in alte dosare,nu... este vara,cald,frumos,de ce sa muncim ? Nu suntem platiti la norma.
Nu este vorba de sicanare,am mers la Insp.Sef in audienta,acesta m-a pasat la Adjunct care,la randul sau,m-a pasat sefului politistului care cerceteaza in dosar.
Am dat politistului o copie a legii(acum trei luni) care prevede faptele incriminate in plangere,i-am dat copii ale dovezilor,adresele martorilor; Daca unul dintre martori,prin natura meseriei,este prezent in sediul politiei si nu a fost nici macar intrebat in aceasta perioada,credeti ca eu sicanez organul de cercetare?
Aceasta este o prezentare,spre stiinta altora,a mersului unei anchete desigur,pentru discutii
si pareri.
Nu inseamna ca daca nu am (poate) dreptate in insistenta demersului meu,altii sunt
proprietarii adevarului. Nu acoperiti activitatea organelor de cercetare cu lauri nemeritati, am
toata stima pentru cineva care lucreaza profesionist dar,nu cred ca este cazul aici.
Dupa ce depui o sesizare scrisa,ti-o asumi,esti pus sa mai scri odata aceleasi lucruri si,daca il lasi,sa te mai ajute si organul cu parerea personala despre ce ar trebui sa scrii,eventual deturnand scopul plangerii...
Poate ca exista pregatirea necesara a cadrelor ce instrumenteaza un dosar,nu am observat-o
aici.
Totusi,si a mea cum,si cea a d-voastra sunt pareri subiective;Mai ales ca vad multa patima si cam aceeasi influenta stilistica ( d-l Pavel & amitza) cred ca mancati o paine in sistem...
Daca gresesc,scuzati-ma,va rog - a fost cu intentie.
S-auzim de bine.