Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Si-a facut cineva o schema cu ordinea rezolvarii de catre instanta a exceptiilor si are bunavointa s-o scrie aici? :help:
netimbrare, nelegala compunere, necompetenta, lipsa calitatii de reprezentant, litispendenta, conexitate, lipsa capacitate, lipsa calitate procesuala, lipsa interes, autoritate de lucru judecat, prescriptie...cam acestea sunt mai importante si aceasta ar fi ordinea.
Ar fi unele discutii cu nelegala compune si necompetenta. Boroi spune ca necompetenta e prima...unii spun ca nelegala compunere. Se ajunge oricum la un cerc vicios pentru ca nelegala compunere va fi solutionata de o instanta necompetenta si necompetenta va fi solutionata de o instanta nelegal compusa. Indiferent de ordine, tot pot exista discutii.
De asemenea, intre lipsa calitatii de reprezentant si lipsa capacitatii procesuale, in practica se solutioneaza cu prioritate lipsa capacitatii din ratiuni logice si anume daca nu avea capacitate nu putea acorda mandat.