Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Rezolutia sau ordonanta procurorului prin care infirma actul nelegal care NU contine o solutie de neurmarire sau de netrimitere in judecata poate fi atacata cu plangere la procurorul ierarhic superior?
Mixta nu cred ca se refera la faptul ca incepe cu un efect dilatoriu putand avea un efect peremptoriu (ceea ce este adevarat); cred ca se refera la faptul ca este atat o exceptie de procedura cat si de fond. Desi se afla in capitolul exceptii de procedura, multi o considera de fond pentru ca priveste una dintre conditiile exercitarii dreptului la actiune.
sangreal a scris:
Mixta nu cred ca se refera la faptul ca incepe cu un efect dilatoriu putand avea un efect peremptoriu (ceea ce este adevarat); cred ca se refera la faptul ca este atat o exceptie de procedura cat si de fond. Desi se afla in capitolul exceptii de procedura, multi o considera de fond pentru ca priveste una dintre conditiile exercitarii dreptului la actiune.
Nu vad cum ar putea fi atat de procedura cat si de fond. Ceea ce ai spus tu acolo tine de calificarea exceptiei.