Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
vultur1 a scris:
s-a aprobat in sedinta csm-ului ca testul juridic sa fie prima proba...si cum mai citeam eu prin regulament am dat de urmatorul articol:
"Candidaţii nemulţumiţi de calificativul acordat (la testul psihologic) pot formula, în termen de 48 de ore de la publicarea rezultatelor, contestaţii, care se transmit prin fax la Consiliul Superior al Magistraturii.
(6) Contestaţiile se soluţionează de comisia de reexaminare psihologică, formată din 3 psihologi, alţii decât cei care au examinat candidaţii iniţial. Reexaminarea psihologică se realizează prin reevaluarea testului scris, aplicarea unui nou test scris şi susţinerea unui nou interviu.
(7) Calificativul acordat de comisia de reexaminare psihologică este definitiv şi se publică în condiţiile alin. (4)."
Am observat ca Danilet a scos un ghid pentru admiterea la Inm stie cineva despre ce este vorba ?
Dar la care interviu se refera atunci cand spune ca va fi reluat in caz de contestare ?
In procesul penal, invinuitul sau inculpatul (pers fizica) poate avea reprezentant legal?