avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Aaa.. e sigur ca pe langa noul cod civil, vor intra si celelalte in vigoare in viitorul apropiat??
Si exista deja doctrina conform noului cod penal?
Nimic nu e sigur referitor la coduri........., doctrina pe noul cod penal , a scos alexandru boroi , dar nustiu cat de asemanatoare ii sunt opiniile cu ale lui udroiu................
Eu nu incep cu noile coduri deoarece numai codul civil intra sigur in vigoare si e posibil ca celelalte sa nu intre pana in august......Eu intai parcurg materia din cursuri/tratate din autorii care s-au tot spus pe forumuri si abia cand inteleg bine institutiile citesc si codurile(in vigoare).Probabil nu e cea mai buna metoda de invatare......Stiti cumva daca a aparut ceva la civil dupa Noul Cod? Cat despre Udroiu.....chiar e cel mai bun?!Intreb pentru ca in faculta nu l-a recomandat nimeni.
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
ContSters220185, utilizator
CURSURI TIP AUDIO BOOK,MP3, USOR DE INVATAT.
Drept civil general - Drept civil contracte, drepturi reale, obligatii - Drept penal general - Drept penal special - Procesual penal - Procesual civil .Toate, costa doar 150 ron. Comenzi gpopescu779@gmail.com plata ramburs.
In legatura cu noul Cod Civil am inceput de citit cartea Domnului Profesor Ion Turcu despre obligatii aparuta la CH Beck ,foarte buna prezinta in detaliu,si am mai vazut de vanzare o carte la universul juridic,care insa nu am citit-o.Bafta tuturor la invatat

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)