LRK_COMPANY a scris:
Desi este primul meu mesaj pe acest forum si ar trebui sa inceapa cu .....vreau sa sustin examenul incapand cu 2012 ......incep cu un anunt de bijnitar-vand Tratatul de Procedura Penala(gen,special) al d.lui I.Neagu.L-am achizitionat acum 8 luni cand inca nu cunosteam modificarile ce aveau sa urmeze.Preventiv(cu toate ca s-ar putea sa nu intre in vigoare nimic nou pana la sustinerea examenului) il vand ,cu parere de rau,fara sa fi avut placerea de a-l parcurge.Ambele volume arata ......virgine.In cazul in care exista doritori,pot fi contactat pe adresa lrk_company@yahoo.com.Predarea o pot face personal in Bucuresti.As dori doar ,in cazul unui eventual doritor,sa imi lase la dispozitie 2-3 zile sa-l xeroxez.Mai multe pe mail.Multumesc si cred ca o sa particip activ si eu la discutiile constructive din acest forum alaturi de voi,doritorii din august 2012......Spor la invatat!
Pe mine m ar cam interesa Drept Penal , partea generala si partea speciala Udroiu 2011, drept penal roman , C .Mitrache editia 2009 sau 2010 , Tratat de drept Penal , Streteanu vol 1 2008 , si eventual drept penal , partea generala , streteanu , 2003 , daca le are cineva si e dispus sa le vanda , trimite ti mi va rog un msj in privat cu detaliile de contact .