avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Buna ,aveti careva in format electronic sintezele D-lui Udroiu ??? ( dati mi mi va rog un link pe site daca e postat in vreun loc pe internet de unde poate fi downloadat ,ori un msj in privat , si va trimit adresa mea de mail in privat ) . Thanks '
CURSURI TIP AUDIO BOOK,MP3, USOR DE INVATAT. Drept civil general - Drept civil contracte, drepturi reale, obligatii - Drept penal general - Drept penal special - Procesual penal - Procesual civil .Toate, costa doar 150 ron. Comenzi gpopescu779@gmail.com plata ramburs
Desi este primul meu mesaj pe acest forum si ar trebui sa inceapa cu .....vreau sa sustin examenul incapand cu 2012 ......incep cu un anunt de bijnitar-vand Tratatul de Procedura Penala(gen,special) al d.lui I.Neagu.L-am achizitionat acum 8 luni cand inca nu cunosteam modificarile ce aveau sa urmeze.Preventiv(cu toate ca s-ar putea sa nu intre in vigoare nimic nou pana la sustinerea examenului) il vand ,cu parere de rau,fara sa fi avut placerea de a-l parcurge.Ambele volume arata ......virgine.In cazul in care exista doritori,pot fi contactat pe adresa lrk_company@yahoo.com.Predarea o pot face personal in Bucuresti.As dori doar ,in cazul unui eventual doritor,sa imi lase la dispozitie 2-3 zile sa-l xeroxez.Mai multe pe mail.Multumesc si cred ca o sa particip activ si eu la discutiile constructive din acest forum alaturi de voi,doritorii din august 2012......Spor la invatat!

LRK_COMPANY a scris:

Desi este primul meu mesaj pe acest forum si ar trebui sa inceapa cu .....vreau sa sustin examenul incapand cu 2012 ......incep cu un anunt de bijnitar-vand Tratatul de Procedura Penala(gen,special) al d.lui I.Neagu.L-am achizitionat acum 8 luni cand inca nu cunosteam modificarile ce aveau sa urmeze.Preventiv(cu toate ca s-ar putea sa nu intre in vigoare nimic nou pana la sustinerea examenului) il vand ,cu parere de rau,fara sa fi avut placerea de a-l parcurge.Ambele volume arata ......virgine.In cazul in care exista doritori,pot fi contactat pe adresa lrk_company@yahoo.com.Predarea o pot face personal in Bucuresti.As dori doar ,in cazul unui eventual doritor,sa imi lase la dispozitie 2-3 zile sa-l xeroxez.Mai multe pe mail.Multumesc si cred ca o sa particip activ si eu la discutiile constructive din acest forum alaturi de voi,doritorii din august 2012......Spor la invatat!

Pe mine m ar cam interesa Drept Penal , partea generala si partea speciala Udroiu 2011, drept penal roman , C .Mitrache editia 2009 sau 2010 , Tratat de drept Penal , Streteanu vol 1 2008 , si eventual drept penal , partea generala , streteanu , 2003 , daca le are cineva si e dispus sa le vanda , trimite ti mi va rog un msj in privat cu detaliile de contact .
In alta ordine de idei, ne apucam de studiat noile coduri?
M-am uitat un pic pe aplicarea legii penale in spatiu, in timp, pe tentativa, nu sunt prea multe lucruri schimbate. De la tentativa s-a scos al doilea alin. din fostul art. 20, restul au acelasi continut. Cauzele care inlatura caracterul penal si respectiv raspunderea penala au denumirea schimbata, in rest, nu sunt mari schimbari nici aici, betia involuntara completa se numeste mai nou intoxicatie, dar ca si continut, este la fel. Prin urmare, nu pierdem nimic daca ne apucam sa le studiem de pe vechile carti si sa luam in calcul modificarile (denumirile modificate, mai bine zis).

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)