Neata, neata!
La fel ca si voi am termina in acest an si desi mi-am dorit enorm sa sustin examenul, nu s-a putut deoarece am avut licenta tarziu si adeverinta mi s-a eliberat mult, mult, mult mai tarziu!!!#-oX-( Asta este,poate in tot raul este si un bine! Ce este sigur: la 1 octombrie intra Noul Cod Civil in vigoare. Ce este si mai sigur, se vor tine la INM anumite conferinte pe intrarea in vigoare a Noului Cod. Acesta este site-ul:
[ link extern ] .
Cat despre celelalte coduri si intrarea lor in vigoare nu prea cred ca vor intra in pas grabit la anul 3 coduri. S-a hotarat de altfel in sedinta din 2 iunie 2011 la care a participiat pe langa Ministrul Justitiei si Premierul sa se amane intrarea in vigoare a Codurilor. De aceea s-a inceput doar cu Noul Cod Civil. Dupa cum se stie era preconizat sa intre in vigoare la 1 octombrie si Noul Cod Penal, asa ca vom astepta si vom vedea dupa 1 ianuarie ce va mai intra in vigoare si ce nu.
Cat despre carti, dupa 1 octombrie vor aparea tratatele modificate si le vom putea comanda.
Deocamdata eu citesc mai mult la Procedura Penala, caci acolo e vai si amar, cel putin pentru mine.:slap: Nu ma hazardez sa citesc din Noile Coduri decat dupa ce stiu sigur ca ar urma pana la data anuntului de sustinere a examenului sa mai intre vreun cod, in afara de civil, in vigoare.
Pana una alta, spor la citit si o :coffee: