EnErGyZaNt a scris:
Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai pot folosi ce-ia ce era personal al meu,este a treia oara care ma blocheaza zicand ca se fac greseli pe motivul ca se fura unul de la altul,dovezile am tot ce imi trebuie dar nu stiu cum trebuie sa procedez,astept raspunsuri concrete pas cu pas va multumesc.
Ca prim pas ar trebui sa identificati firma ce administreaza site-ul despre care vorbiti, ulterior, pentru a nu va hazarda si a fi cat mai eficient mergeti la un avocat pentru a indeplinii formalitatiile de chemare in instanta a reprezentatilor legali ai acelei societati ce administraza acel web-site.
Ceea ce a-ti descris dumneavoastra, la nivelul raspunderii se poate incadra si ca raspundere civila contractuala, intrucat, "site-ul" nu si-a respectat obligatia ce o avea in urma furnizarii serrviciilor ce se obliga prin depunerea acelei sume de bani, la care faceti referire, cat si raspundere penala, acest fapt in functie de natura derularii faptelor se poate incadra la inselaciune in conventii, caz in care trebuie sa depuneti o plangere penala.