avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in ce conditii pot fi obligat la plata cheltuielilor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in ce conditii pot fi obligat la plata cheltuielilor de judecata

soti-a mea a atacat cu apel o haotarire judecatoreasca si in cerere pretinde ca trebuie sa fiu obligat la plata cheltuielilor de judecata . in ce conditii pot fi obligat ?
Cel mai recent răspuns: bennyone , utilizator 17:53, 5 August 2011
in prima hotarire judecatoreasca mi sa admis o parte din cererea reconventionala.In speta mi s-a acordat drept de vizita de 2 ori pe luna in prima si a 3a saptamina ,dar sotia a introdus apel ca este nemultumita ca desi a depus la dosar o gramada de acte doveditoare ca cel mic ar fi bolnav dar toate inscrisurile sunt obtinute cu o data ulterioara parasiri domiciliului conjugal,nu i s-a aprobat cererea prin care solicita ca cel mic sa imi fie incredintat doar o data la doua saptamini dupa acel program si solicita ca vizitele sa se desfasoare in prezenta ei prezenta ei.ce sanse am sa fiu obligat la palta cheltuielilor de judecata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine datoreaza taxa de timbru? eugen82 eugen82 La fond cererea a fost respinsa ca neintemeiata dar nu a avut loc cercetarea fondului, nu s-a pus in discutia partilor, etc... In apel se cere desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata! camelia21 camelia21 Buna ziua!Am facut o cerere de stramutare la ICCJ la Bucuresti si mi s-a respins cauza!Sunt obligat sa platesc cheltuieli de judecata partii adeverse ca am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pentru divort si pentru partaj ! soata soata Cheltuielile de judecata in cazul procesului de divort si de partaj pot fi cerute de catre o parte , in ce situatii ??? (vezi toată discuția)