avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinere permis pentru neacordare de prioritate-doresc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinere permis pentru neacordare de prioritate-doresc contestatie

buna ziua. Vreau sa va cer parerea. Astazi 19 august mi-a fost retinut permisul pt 30 de zile pentru neacordare de prioritate. Eu consider ca masina la care nu am acordat prioritate era mai departe decat zicea agentul care mi-a retinut permisul. Agentul era singur neavand alti martori. Noi eram 3 in masina. Procesul verbal intocmit de catre agent NU l-am semnat, mi-a zis ca mi-l va trimite prin posta in aproximativ 2 saptamani. Are sens sa fac vreo contestatie? cum pot face contestatie fara proces verbal? sau pot obtine o copie a acestuia de la politie... va multumesc si sper sa ma puteti lumina in vreun fel.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:25, 22 August 2008
HG 1391/2006 a fost modificata prin HG 56/2007
radu_doicescu a scris:

HG 1391/2006 a fost modificata prin HG 56/2007


Va multumesc pentru informatie.
Am constatat ca au fost modificate numai art. 29, 33, 35 si 39.
Art. 180, pe care l-am reprodus mai inainte, nu a afost afectat de aceasta modificare.
Numai bine va doresc.
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2008
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala lupascumihaela lupascumihaela Buna ziua, Doresc sa stiu ce sanse sunt ca un pv de contraventie circulatie sa fie anulat in instanta si carei instante trebuie sa ma adresez) avand in ... (vezi toată discuția)
Contestare pv nesosit sebastiant sebastiant buna ziua, am fost oprit de politie cu depasire de viteza, am cerut sami arate verificarea metrologica a radarului dar politistul a refuzat ceea ce am ... (vezi toată discuția)
Cum scap de o amenda de 10 mil pentru lipsa acte si vesta la scuter daylight daylight m.a oprit un politist pe motiv ca nu aveam vesta cand conduceam scuterul. se afla in miscare masina de politie si nu am avut timp sa ma dau repede jos de pe ... (vezi toată discuția)