avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vreau sa plec de la actualul loc de munca, Fara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vreau sa plec de la actualul loc de munca, Fara Preaviz!!!

Buna Seara! In urma cu 3 luni, a dat "norocul" peste mine si mi-am gasit un servici idiot, din care sa pot trai si eu pana la urma...! Insa, azi mi-am dat seama ca locul meu nu-i aici. Din cauza programului, a stresului si a banilor putini ( si nici aia la timp ), m-am hotarat sa demisionez. In acest caz pot demisiona fara ca sa le mai suport fetele uracioase sefilor mei ( fara preaviziul acela de 15 zile )?? Motiviul meu.. fiind clar cel sus amintit ( programul este peste cel amintit in Decizia de angajare, si banii nu-mi sunt dati la timp si cati trebuie ) #-o!
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
ContSters160566, utilizator
1. Luati urgent legatura cu ITM si sesizati cele spuse aici.
2. Angajatorul dvs. procedeaza cu totul in afara legii.
Gabrielle Monique a scris:

Maria procedeaza cum te-a sfatuit mai sus domnul Valeriu Tudor.
:kissing::luck:

Va multumesc frumos Domnule Tudor Valeriu si Dumneavoastra Doamna Gabrielle! Am sa merg si la ITM sa vad ce au de spus cei de acolo?! Multumiri..!
Cu stima, Maria!
Maria_ a scris:

Buna Seara! In urma cu 3 luni, a dat "norocul" peste mine si mi-am gasit un servici idiot, din care sa pot trai si eu pana la urma...! Insa, azi mi-am dat seama ca locul meu nu-i aici. Din cauza programului, a stresului si a banilor putini ( si nici aia la timp ), m-am hotarat sa demisionez. In acest caz pot demisiona fara ca sa le mai suport fetele uracioase sefilor mei ( fara preaviziul acela de 15 zile )?? Motiviul meu.. fiind clar cel sus amintit ( programul este peste cel amintit in Decizia de angajare, si banii nu-mi sunt dati la timp si cati trebuie ) #-o!

Inainte de toate,ati semnat un contract de munca la angajare, un contract de [/b]colaborare sau nu ati semnat nimic?Dupa cum relatati ca se face plata "salariului" se poate sa nu fie vorba despre cim...Poate reveniti cu acest amanunt.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
ContSters136493, utilizator
ondino a scris:

Maria_ a scris:

Inainte de toate,ati semnat un contract de munca la angajare, un contract de [/b]colaborare sau nu ati semnat nimic?Dupa cum relatati ca se face plata "salariului" se poate sa nu fie vorba despre cim...Poate reveniti cu acest amanunt.

Nu am semnat un contract de munca ci doar o DECIZIE de angajare... si eu cred ca este ok din moment ce-am fost angajata printr-o conventie civila ( Conform art. 85/ LG76/2002 )... Deci, in concluzie, fetele astea bisericesti m-au angajat doar ptr a primi de la stat acea suventie de 500 RON.... si-mi dau exact atat... desi salariul meu de incadrare este de 730 RON ( la acesta adaugandu-se separat si DEDUCERILE.. )X-(... Numai inteleg nimic...:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
ContSters160566, utilizator
1. Daca angajatorul a beneficiat de prevederile art.85 din Legea 76/2002 inseamna ca ati incheiat un contract individual de munca (CIM) din care un exemplar trebuia sa vi se inmaneze si dvs.
2. Nu se putea sa fiti angajata in baza unei decizii.
3. Nu mai stati pe ganduri, sesizati urgent ITM. O sa va ajute sa va rezolvati problema.

Alte discuții în legătură

Daca am peste 45 de ani si am fost preluat din somaj in vederea angajarii pot demisiona? digitalmedia digitalmedia buna seara. am urmatoarea problema: mama mea a fost data in somaj acum 2 ani. a primit somaj 1 an si jumatate. cand mai avea de primit somaj inca vreo 2 luni a ... (vezi toată discuția)
Demisie/fisa de lichidare/somaj/anexa14 viu viu Intrucat nu mi-am primit salariul din martie si pentru ca seful imi vorbeste foarte urat, am hotarat sa-mi depun demisia din functie. Am vorbit cu o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, As avea o problema si anume:Lucrez la o firma de calculatoare din 15 august 2008,astazi am fost la ITM pt a lua o copie dupa cartea de munca.Si am ... (vezi toată discuția)