Din pacate ieri am aflat ca Biserica nici nu s-a deranjat sa duca actele necesare ptr a primi banii pe Conventia semnata...si astfel, aceasta Conventie va fi anulata de catre cei de la A.J.O.F.M. Se pare ca, Dumnezeu imi asculta rugaciunea si ma vor da ei afara pe motiv ca n-au bani ( cum au facut-o unor preoti si unor angajate din cadrul Bisericii ), si astfel voi scapa de ei fara preaviz... problema este acum alta... daca imi vor desfiinta postul si ma vor da afara, eu pot sa mai beneficiez de Somaj ( chiar daca pe 15 iunie a.c. s-a incetat acordarea Somajului implinindu-se cele 9 luni )? Mentionez ca, aici am doar 2 si jumatate de cand m-au "angajat". Se mai poate sa intru in Somaj?X-(
Azi am semnat ptr prima data acel stat de plata.. dupa 2 luni si jumatate de cand sunt la ei...! Am inteles ca i-au urgentat cei de la Somaj cu actele ca mai avea putin si trecea termenul pana la care se mai puteau depunde actele necesare ptr acordarea acelei sume... din conventie. Pana la urma se pare ca le-a fost frica sa faca o greseala ca asta ( ptr ca si asa sunt bagati in belele pana-n gat.. ).. si plus de asta, ei stiau ca eu colaborez cu-n ziar local... si apoi evident ca nu si-au permis sa faca o asemenea greseala... asa ca totul s-a transformat in bine ptr mine, peste noapte... ca o magie as spune eu..:magic: Acum, nu-mi ramane decat sa-mi dau DEMISIA cu data de 26 luna aceasta si sa trec sa practic ceea ce-am invatat in facultate! Va multumesc pentru raspunsurile Dumneavoastra mi-au fost de MARE ajutor!=D>
~ final discuție ~