avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordinul 1918/ 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordinul 1918/ 2011

OMMFPS 1918 /2011 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 587/ 19.08.2011
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 19:46, 15 Septembrie 2011
A fost cineva la ITM Bucuresti sa depuna notificarea ? Mi-a spus o cunostinta ca a aflat ca pentru societatile care au deja parola angajatorii depun notificarea in care spun ca si-au externalizat serviciile privind revisalul, iar prestatorii depun o notificare continand toti clientii ( un listing)pentru care intocmesc revisalul...si atat; oare sa fie atat de simplu ? m-am gandit si eu apoi ca ordinul 1918 nu face precizari pentru aceasta categorie ( care au contracte incheiate si parole) ci numai pentru cei care incheie contracte si solicita parola de acum incolo.
Se depun acele notificari pentru toate societatile care au externalizat serviciul , indiferent daca au sau nu parola....
Avand in vedere ca Ordinul M.M.F.P.S. nr.1918/2011 nu prevede codul CAEN pe care trebuie sa-l aiba un prestator de servicii , inseamna ca si un prestator cu codul 9603 Activitati de pompe funebre si similare poate efectua inregistrarea si completartea in REVISAL.?
freeelis a scris:

Un astfel de Ordin sau o Circulara nu pot adauga la HG ... nu se prevede nicaieri ce cod CAEN ar trebui sa aiba prestatorii de astfel servicii .... se pare ca CECCAR este mai presus de lege?

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
lcalapod2003, utilizator
lcalapod2003 a scris:

Avand in vedere ca Ordinul M.M.F.P.S. nr.1918/2011 nu prevede codul CAEN pe care trebuie sa-l aiba un prestator de servicii , inseamna ca si un prestator cu codul 9603 Activitati de pompe funebre si similare poate efectua inregistrarea si completartea in REVISAL.?
freeelis a scris:

Un astfel de Ordin sau o Circulara nu pot adauga la HG ... nu se prevede nicaieri ce cod CAEN ar trebui sa aiba prestatorii de astfel servicii .... se pare ca CECCAR este mai presus de lege?

Ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus = Unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem.

Buna ziua,

este cumva posibil ca angajatorul sa numeasca prin decizie ca o persoana nesalariata a sosicietatii respective sa se ocupe de Revisal ?

Alte discuții în legătură

Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Revisal violeta54 violeta54 Buna seara Firma de evidenta contabila poate sa faca contract de prestari servicii cu alte societati ptr. depunere REVISAL. Am o angajata care este Inspector ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii resurse umane roxana69 roxana69 Ce cod CAEN trebuie sa aiba o societate care se doreste sa activeze in domeniul resurselor umane (Revisal, contracte,acte aditionale, etc). Societatea trebuie ... (vezi toată discuția)