avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordinul 1918/ 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordinul 1918/ 2011

OMMFPS 1918 /2011 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 587/ 19.08.2011
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 19:46, 15 Septembrie 2011
Societatile care transmit revisalul pentru alte persoane trebuie sa se inregistreze la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Ordinul prevede:
10. In vederea inregistrarii prestatorilor de servicii la inspectoratele teritoriale de munca, angajatorii au obligatia de a informa in scris inspectoratele teritoriale de munca despre incheierea contractului cu prestatorul cu care a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului. Informarea inspectoratului teritorial de munca se va efectua in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii contractului de prestari de servicii.

11. Informarea la care s-a facut referire la pct. 10 va consta intr-o adresa intocmita de angajator, care va cuprinde: denumirea prestatorului de servicii; certificatul de inregistrare al prestatorului, eliberat de registrul comertului; dovada inregistrarii prestatorului ca operator de date cu caracter personal, conform prevederilor Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si data de la care s-a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului.

Chiar daca sustineti ca nu va trebuie aceasta inregistrare , ITM -ul nu primeste acea adresa decat daca este insotita de aceasta dovada.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Deci, daca asa se cere asa trebuie sa facem Crede si nu cerceta!
Stiti cumva ce presupune pe viitor aceasta inregistrare? V-a trebui sa trimitem periodic ceva rapoarte la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal? Sau ce urmeaza?
Ceea ce v-am spus s-a intamplat astazi la ITMB ... deci posibil ca la alte ITM-uri in tara sa se faca altfel ...:-/

Dup depunerea on-line a notificarii, se va transmite autoritatii de supraveghere,in cel mult 30 de zile, prima pagina a formularului de notificare, semnata si stampilata. In caz contrar, notificarea va fi stearsa automat din sistemul electronic de evidenta. Atasat primei pagini, trebuie transmisa si copia mesajului electronic primit din partea autoritatii de supraveghere intitulat „confirmare inregistrare document", in care figureaza numarul de inregistrare al formularului de notificare in Registrul General al ANSPDCP.
freeelis a scris:

Societatile care transmit revisalul pentru alte persoane trebuie sa se inregistreze la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Ordinul prevede:
10. In vederea inregistrarii prestatorilor de servicii la inspectoratele teritoriale de munca, angajatorii au obligatia de a informa in scris inspectoratele teritoriale de munca despre incheierea contractului cu prestatorul cu care a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului. Informarea inspectoratului teritorial de munca se va efectua in termen de 3 zile lucratoare de la data incheierii contractului de prestari de servicii.

11. Informarea la care s-a facut referire la pct. 10 va consta intr-o adresa intocmita de angajator, care va cuprinde: denumirea prestatorului de servicii; certificatul de inregistrare al prestatorului, eliberat de registrul comertului; dovada inregistrarii prestatorului ca operator de date cu caracter personal, conform prevederilor Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si data de la care s-a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului.

Chiar daca sustineti ca nu va trebuie aceasta inregistrare , ITM -ul nu primeste acea adresa decat daca este insotita de aceasta dovada.

ei uite ca eu azi am dus la ITM BIHOR si nu am avut nevoie de dovada in adresa se mentioneaza nr. de contract si copii anexa conform ordinului deoarece eu nu folosesc datele COMERCIAL le transimit doar la institutii publice: finante si ITM, deci nu trebuie sa te inregistrezi decat daca doresti sau consideri ca le folosesti si in scop comercial.
si nu este amenda pentru nementionarea dovezi, voi ati gasit o undeva?
Ultima modificare: Luni, 22 August 2011
ovidiu7676, utilizator
ovidiu7676 a scris:

freeelis a scris:

Ordinul prevede:

ei uite ca eu azi am dus la ITM BIHOR si nu am avut nevoie de dovada in adresa se mentioneaza nr. de contract si copii anexa conform ordinului deoarece eu nu folosesc datele COMERCIAL le transimit doar la institutii publice: finante si ITM, deci nu trebuie sa te inregistrezi decat daca doresti sau consideri ca le folosesti si in scop comercial.
si nu este amenda pentru nementionarea dovezi, voi ati gasit o undeva?

Cred ca va contraziceti in afirmatii ? ... sau poate ne explicati mai bine ceea ce ati vrut sa spuneti cand ati afirmat : si nu am avut nevoie de dovada in adresa se mentioneaza nr. de contract si copii anexa conform ordinului ...

Alte discuții în legătură

Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Revisal violeta54 violeta54 Buna seara Firma de evidenta contabila poate sa faca contract de prestari servicii cu alte societati ptr. depunere REVISAL. Am o angajata care este Inspector ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii resurse umane roxana69 roxana69 Ce cod CAEN trebuie sa aiba o societate care se doreste sa activeze in domeniul resurselor umane (Revisal, contracte,acte aditionale, etc). Societatea trebuie ... (vezi toată discuția)